Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2008 - Anul XIII, nr. 179 (3860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Care-i adevărul?

Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (Reanimare) din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, doctorul Dorin Stănescu, dă peste cap suspiciunile poliţiştilor despre înscenarea pusă la cale de Ştefan Belmega (46 de ani), din comuna Izvoarele Sucevei.

Afaceristul susţine că, din cauza datoriilor, a înghiţit trei pumni de sodă caustică, în încercarea de a se sinucide, şi a bântuit nu mai puţin de trei săptămâni prin pădure, timp în care nu a mâncat nimic, ci a băut doar apă de pârâu.

Potrivit doctorului Stănescu, tot acest scenariu greu de crezut este posibil, şeful Reanimării Spitalului Judeţean fiind de părere că eventualele arsuri produse în urma îngurgitării de sodă caustică s-au putut vindeca în cele 21 de zile în care Belmega a fost cel mai căutat om din judeţ.

Dorin Stănescu spune că, în urma analizelor amănunţite la care a fost supus afaceristul din Izvoarele Sucevei, povestea sa, demnă de un scenariu de film, poate fi credibilă.

Medicul susţine că Belmega a slăbit în jur de 20 de kilograme în ultimele săptămâni şi că avea proteinemia sub limitele normale, semn că bărbatul suferise de foame în ultima perioadă.

„În urma analizelor, am concluzionat că avea şi alcaloză şi anemie. Acum se simte mai bine şi cred că, în două-trei, maxim cinci zile, va fie externat”, a adăugat Dorin Stănescu, precizând că e posibil ca pacientul să fi băut multă apă după ce a înghiţit soda caustică, iar acest lucru să fi fost salvarea lui. Cât despre faptul că a reuşit să supravieţuiască 21 de zile fără să mănânce nimic, doctorul sucevean e de părere că şi acest lucru e posibil.

Dacă, totuşi, se va dovedi că Ştefan Belmega şi-a înscenat dispariţia, poliţiştii nu-i pot face absolut nimic, pentru că nu a comis nici o infracţiune.

Deşi iniţial existau voci care susţineau că Belmega poate fi amendat pentru alarmarea fără motiv a poliţiei, acest lucru iese din calcul, întrucât sesizarea în acest caz a fost făcută de soţia afaceristului din Izvoarele Sucevei, care nu ştia dacă soţul ei mai este în viaţă sau nu şi ce s-a întâmplat cu acesta.

Care dintre variante e cea corectă urmează să stabilească anchetatorii acestui inedit caz în perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului dispărut.
 Vizualizări articol: 3650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului dispărut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai de noi trimis de
( 1 aug 2008, 16:17:18
Ar trebui sa scoateti soda caustica de pe piata romaneasca. Dupa cum merg treburile pe la noi cred in curand multi se vor folosi de ea ca sa scape de necazuri.
1.1  RE: Vai de noi trimis de
( 1 aug 2008, 22:09:35
Da,sa dispara din comert funia si(mai ales)sapunul.Nu vezi ce prost esti??
2.   Asdf trimis de
( 2 aug 2008, 00:43:12
dupa ce iti ia apa casa si ai asigurare merita sa te intorci si din morti...
3.   De necrezut trimis de
( 2 aug 2008, 10:54:29
Hai sa zicem ca sa vindecat in timp de 21 de zile ,dar ce facem cu leziunele ,, zgrieturile,, de pe corp pe care nu le are,sa nu uitam ca in zona unde a fost gasit,si presupusul traseu pe care la parcurs,avem in majoritate padure de rasinoase,povestea aceasta este cam naspa sau...?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei