Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2008 - Anul XIII, nr. 179 (3860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucescu: Calificarea Stelei se joacă în retur, la Bucureşti

Vineri, 1 August 2008 (15:52:52)

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, după ce sorţii i-au stabilit Stelei drept adversar echipa Glatasaray, că formaţia pregătită de Marius Lăcătuş are şanse să intre în grupele Ligii Campionilor, meciul retur, de la Bucureşti, urmând a fi cel decisiv.
 
  "Meci greu pentru Steaua, mai ales cel de pe Ali Sami Yen, dar Steaua are şanse, deoarece întotdeauna echipele româneşti au jucat foarte bine împotriva celor turceşti. Calificarea se va juca în retur, deoarece şi pe Ghencea se poate crea o atmosferă identică cu cea de pe Ali Sami Yen. Steaua are o şansă să intre în Champions League şi trebuie să se gândească numai la această şansă", a spus fostul tehnician al echipelor Galatasaray şi Beşiktaş Istanbul.

Referindu-se la Dinamo Zagreb, posibila adversară a formaţiei sale, Şahtior Doneţk, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Lucescu a precizat că nu putea pica mai rău: "Toate meciurile sunt dificile. Nu e un meci uşor, este cea mai buna echipă a Croaţiei, fotbalul croat este un fotbal de luat în consideraţie, produce jucători pe bandă... Nu cred că puteam pica mai rău. Era una dintre cele mai puternice. Doar Atletico Madrid era mai grea."

Şahtior Doneţk va juca în compania învingătoarei din meciul NK Domzale (Slovenia)/Dinamo Zagreb (Croaţia). În primul meci, Dinamo Zagreb s-a impus cu scorul de 3-0.

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia turcă Galatasaray Istanbul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA. Steaua va juca primul meci în deplasare, la 12/13 august, urmând ca returul să aibă la 26/27 august. În cazul în care va trece de turul trei preliminar, Steaua va evolua în grupele Ligii Campionilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucescu: Calificarea Stelei se joacă în retur, la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucescu: Calificarea Stelei se joacă în retur, la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei