Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2008 - Anul XIII, nr. 171 (3852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionuţ Popa: Sper că echipele mici nu vor fi tocate

Miercuri, 23 Iulie 2008 (16:09:21)

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va fi "o presiune fantastică" pe echipele mici ale Ligii I, dar speră ca acestea să nu fie "tocate", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Din câte am auzit şi am mai văzut şi eu, cred că va fi o presiune fantastică pe noi, echipele mici. Eu sper că echipele mici nu vor fi «tocate». Este foarte bine că li s-a majorat arbitrilor baremul pentru meciuri. Ei pot câştiga mai mult decât un antrenor, care se chinuie zi de zi, pe când ei au de condus un meci o dată pe săptămână. Dacă nu vor arbitra bine, voi fi împotriva lor! Nu mai au scuze acum! Nu mai pot greşi, pentru că sunt plătiţi foarte bine. Nu mă interesează cine va delega arbitrii. Poate să-i delege presa. Ei au 1.500 de euro pe meci, deci au toate motivele să fie corecţi", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor este nemulţumit de evoluţia jucătorilor din meciurile amicale. "Sunt total nemulţumit de jucători. Sunt debusolaţi, nu ştiu ce se întâmplă cu ei. După cum sunt acum, luăm bătaie cu 15-0 la Craiova. Eu sper, totuşi, să-şi revină. Începutul de campionat este infernal pentru noi. Jucăm cu Universitatea Craiova, FC Vaslui şi Steaua, echipe care luptă pentru titlul de campioană. Dacă nu vom juca aşa cum vreau eu, nu avem nicio şansă la Craiova. Dacă nu joci, nu poţi spera la nimic", a mai spus Popa.

Întrebat dacă îşi păstrează părerea referitoare la arbitrul Cristian Balaj, Popa a răspuns: "Eu n-am nimic cu Balaj. El este cel mai bun arbitru din lume, dar eu vreau să nu mă mai arbitreze niciodată. Nu putem recuza arbitri, dar eu sper să nu conducă niciun meci de-al nostru în acest campionat", a menţionat Popa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Popa: Sper că echipele mici nu vor fi tocate.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Popa: Sper că echipele mici nu vor fi tocate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei