Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2008 - Anul XIII, nr. 171 (3852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perseverenţă

Şi-a încercat norocul de 20 de ori pentru obţinerea permisului de conducere

Vrea să intre în posesia permisului de conducere categoria B. Fostul primar al comunei sucevene Stroieşti, Ştefan Crainiciuc, îşi încearcă din nou norocul, deşi este pentru a 21-a oară când îşi depune dosarul la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Crainiciuc, care este şi liderul organizaţiei locale a PD-L Stroieşti, susţine că este o distracţie pentru el că la cei 60 de ani vrea să aibă permis pentru a putea conduce pe drumurile publice autoturismul proprietate personală Dacia break.

„Este o distracţie şi am timp să învăţ legislaţia rutieră. Până acum nu am avut timp, dar acum nu mai sunt primar şi o să parcurg toate legile care prevăd circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice”, a spus Crainiciuc, care a precizat că luni a fost din nou să se înscrie, dar din cauza aglomeraţiei nu a mai stat la rând.

„Am fost luni, dar erau la rând peste 200 de persoane şi nu am mai stat. Am să merg din nou în cursul acestei săptămâni”, a spus Crainiciuc.

Potrivit legislaţiei, orice persoană poate să depună dosarul la Serviciului Public o dată la 15 zile, nefiind un număr limită de participări la examen. Angajaţii Serviciului Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava afirmă că Ştefan Crainiciuc şi-a înregistrat primul dosar de obţinere a permisului auto în 2005, iar de atunci au mai fost înregistrate la nivelul acestui serviciu astfel de dosare. Ultimul examen de obţinere a permisului de conducere categoria B al fostului edil al comunei Stroieşti, soldat cu eşec după susţinerea probelor, a fost înregistrat în luna mai a acestui an.

 

· Prin comună, Crainiciuc îşi conduce tractorul fără teamă

 

Deşi nu are permis categoria F pentru conducerea tractorului, fostul primar susţine că s-a urcat la volan şi a mers la câmp pentru efectuarea unor lucrări agricole.

„Pot conduce tractorul doar pe tarla, iar drumul pe care merg atunci când ies la câmp este drum comunal, nu e rutier, şi e numai la vale... Nu îmi trebuie carnet rutier pentru a merge cu tractorul prin sat. Am mai urcat la volan, tot pe acest tractor, în perioada anilor 70-75 şi în acest an, după alegeri”, recunoaşte Crainiciuc.

El este bucuros că tractorul său are numărul de înmatriculare 1, fiind primul astfel de utilaj înregistrat la nivelul comunei. Fostul primar se mândreşte că este un gospodar în Stroieşti şi nu îi este ruşine cu gospodăria sa.

„Am în curte animale, păsări, trei autoturisme, un tractor şi trei câini. Am casă cu 14 camere şi am unde dormi”, spune zâmbind fostul edil al comunei.

Cât priveşte politica, Ştefan Crainiciuc declară că a intrat în acest domeniu în urmă cu zece ani.

„Am fost la PD, dar am fost preluaţi de PD-L. Fac politică cât mă susţine domnul Flutur, însă după alegerile de la toamnă mă retrag. Să vină alţii, mai tineri, să facă politică şi am să propun conducerii organizaţiei să preia filiala fiul meu”, a mai spus Ştefan Crainiciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a încercat norocul de 20 de ori pentru obţinerea permisului de conducere.
 Vizualizări articol: 2397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şi-a încercat norocul de 20 de ori pentru obţinerea permisului de conducere3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !!! trimis de
(23 iul 2008, 11:26:06
tolomacu-i tolomac.

1.1  RE: !!! trimis de
(23 iul 2008, 22:50:42
speram ca-n 2012 la noile alegeri ptr Primarie ptr primar sa fie necesar studii superioare iar ptr consilieri sa fie macar absolvent de liceu iar consilierii sa fie votati uninominal nu pe lista. Atunci DA democratie.....................Vai de partidul PDL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
2.   Mare prost :))) trimis de
(23 iul 2008, 11:40:44
:))))
3.   ? trimis de
(23 iul 2008, 11:57:32
Dl fost primar nu le are cu mai multe decat sofatul! "Drumul comunal nu e rutier!" Auzi la el. Drum nerutier e ala de la el din curte si de pe camp! Cica e la vale si nu are nevoie de permis! Dar cand se intoarce, si-i la deal, ce face, impinge la tractor????

Pe drumul comunal, chiar si in sat, circula masini dar mai ales sunt oameni si copii care n-au nici o vina ca fostul primar se crede smecher, asa ca politia ar cam trebui sa-si faca datoria si sa-i faca dosar penal pentru conducere fara permis!
4.   Mai te gandesti ca a fost primar,,,,? trimis de
(23 iul 2008, 12:11:35
Ce sa faci cu un om nepregatit asta poate asta face ,ar fi bine sa mearga la PITESTI ca acolo il rezolva,,,dar se poate si la SUCEAVA ca si aici sant smenari dar trebuie sa sara la cap si bine ca DUDU-GEORGESCU,,,dar cu asa prost nusi face nimeni de furca ca divulga tot,,,este prea prost pt. secolul acesta sal ajute MIRZA ca ia fost sefulet,,,bafta
4.1  RE: Mai te gandesti ca a fost primar,,,,? trimis de
(23 iul 2008, 20:03:25
Este in gradina lui FLUTUR.Pardon. Spune cu cine te ie/i ca sa/ti spun cine esti . Salut
5.   Tot asa la vale trimis de
(23 iul 2008, 12:22:00
Ce aveti domnilor cu omu` ?....nu vedeti ca merge numai la vale?

Mai prosti sunt oamenii care l-au votat. Astia ne conduc tara. Ne meritam soarta.

6.   Gradina-i mare trimis de
(23 iul 2008, 12:26:09
s-au adunat toti tantalaii in PDL.Sa-l ajute Flutur caci e-n gradina lui.Mare e gradina ta Fluture si plina de analfabeti
7.   .............cucea............. trimis de
(23 iul 2008, 12:34:09
bine ca a scapat comuna de acest cucea.O SA RASARA SOARELE SI LA STROIESTI.Acolo se traia ca in comuna primitiva.Fostul primar stia sa scoata cutitul si sa sara la bataie...si mai stia ceva .........sa aduca fanfara sa-i cante la votare frunza verde de artar de azi nu mai sunt primar mi-as dori sa fiu un vice dar depind de un idice
8.   De ce-l criticati? trimis de
(23 iul 2008, 17:24:59
Omul e perseverent si asta e o mare calitate pentru partid(PD_Laturi) sau politie(cu asa "calitati" se recruteaza cadrele). Invidiosilor, ce4 voi nu sunteti la fel?

Prietenii stiu de ce....
9.   E grav... trimis de
(23 iul 2008, 18:50:11
Astfel de specimene se urca la volan..si pot omora persoane nevinovate...

dar cine sa aiba grija de ei?? traim in jungla...
10.   Mare prosti trimis de
(23 iul 2008, 19:59:01
sa dai de 21 de ori pentru permis si find fost primar,si un tigan il ia mai repede
11.   VAI _VAI trimis de
(23 iul 2008, 20:20:49
SA ne fereasca Dumnezeu de asemenea specimene
12.   N-a aflat trimis de
(23 iul 2008, 21:03:13
N-a aflat de Pitesti, caci sa-r fi mutat acolo pentru o luna si gata! Primar de Stroiesti cu domiciliul in Pitesti, era o chestie!
13.   Replay trimis de
(24 iul 2008, 07:10:22
Ce face scriitorul articolului in cauza ? Cred ca este si asa prea mult sa faca un copy - paste la mintea lui. Despre primarul in cauza au curs rauri de cerneala in ziare, iar televiziunile au consumat multi kilometri de pelicula. Deci, am mai fost informat. Ce facem o luam de la capat?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei