Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ciutacu: Nu-i nimic de contestat în articolul din Jurnalul Naţional la care se referă Preşedinţia

Luni, 14 Iulie 2008 (16:44:01)

Redactorul-şef al Jurnalului Naţional, Victor Ciutacu, a declarat pentru MEDIAFAX că "nu-i nimic de contestat în pagina de azi (luni, n.r.)" a ziarului, la care face referire comunicatul Preşedinţiei, şi că, în locul lui Traian Băsescu, el ar fi "tăcut".
  "Efuziunea de furie se referă la un articol nenominalizat, scris de o persoană care nu poartă nici un nume. Doar inteligenţa-mi proverbială m-a făcut să deduc că (tot) la mine se referă. Nu este subliniat absolut nici un pasaj neadevărat din text; deci, o spune logica, nu-i nimic de contestat în pagina de azi. În locul lui, eu aş fi tăcut", spune Victor Ciutacu.

El precizează că în comunicatul Preşedinţiei nu sunt nominalizate "fraudele" şefilor săi ierarhici pe care el ar încerca să le acopere.

"Pe cale de consecinţă, până nu le văd, ele ori nu există, ori sunt acoperite complice de autorităţi", scrie jurnalistul.

"Am luat act, în trecut, de faptul că sunt un om odios, care - alături de sinistrul fără nici o calitate penală Muşetescu - i-a vândut IPRS Băneasa lui Omar Hayssam (sigur, ca să aibă de unde să încaseze Felix Tătaru). Azi am aflat că tot eu am privatizat şi Alro (ca să se bucure de contracte de avocatură Valeriu Stoica), şi Petrom (deşi lucram la altă instituţie decât aia cu contractul). Dat fiind că-l enervează foarte tare aceste subiecte, înţeleg că ori îşi renegă propriile semnături de pe înţelegerile cu Banca Mondială şi din actele normative, ori că-i amnezic", mai spune Ciutacu.

El nu menţionează în declaraţia sa numele preşedintelui Traian Băsescu sau pe cel al Administraţiei Prezidenţiale.

Administraţia prezidenţială precizează, într-un comunicat de presă dat publicităţii luni, că a constatat cu regret că "ziarul Jurnalul Naţional continuă politica de fabricare de articole mincinoase despre preşedintele României, Traian Băsescu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciutacu: Nu-i nimic de contestat în articolul din Jurnalul Naţional la care se referă Preşedinţia .
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciutacu: Nu-i nimic de contestat în articolul din Jurnalul Naţional la care se referă Preşedinţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei