Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Călătoria cu trenul este agreabilă, iar preţul proporţional cu confortul

Marţi, 10 Iunie 2008 (14:03:45)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a călătorit, marţi, cu un tren Intercity până la Roşiorii de Vede, la sosire declarând că a călători cu trenul este mult mai agreabil decât cred mulţi şi că este normal ca preţul biletului să fie în funcţie de confort.
  "Călătoria cu trenul este mult mai agreabilă decât şi-ar putea mulţi imagina, care au renunţat la tren şi folosesc zi de zi maşina în trafic, unde îţi faci mulţi nervi, e aglomeraţie. Condiţiile sunt foarte bune, sunt vagoane moderne, extrem de civilizate şi confortabile", a declarat premierul pe peronul Gării de nord din Roşiorii de Vede.

El a menţionat că pe durata călătoriei a putut să poarte discuţii liniştit atât cu membrii staff-ului, cât şi cu jurnaliştii.

Întrebat de jurnalişti dacă nu i se pare că biletul de călătorie cu trenul este foarte scump (preţul biletului dus-întors Bucureşti – Roşiori Nord este de 77,52 lei cu Intercity, clasa I), premierul a răspuns că preţul trebuie să reflecte confortul oferit.

"Preţul este în directă relaţie cu confortul. Nu poţi să pretinzi confort şi condiţii foarte bune la un preţ de nimic", a declarat premierul. Şeful Executivului a afirmat, de asemenea, că CFR ar trebui să ia exemplul ţărilor civilizate şi să ofere tarife speciale pentru anumite categorii sociale care doresc să facă vizite în scop turistic sau cultural.

"CFR probabil că ar trebui să ia exemplul din alte ţări civilizate, oferind bilete speciale pentru anumite categorii sociale, precum studenţi sau elevi, cărora să le permită o deplasare în zonele de interes turistic sau cultural şi poate tuturor cetăţenilor, în perioadele de sfârşit de săptămână celor care doresc să facă vizite turistice şi culturale să beneficieze de tarife speciale", a afirmat Tăriceanu.

Premierul Tăriceanu a fost întâmpinat pe peronul gării de primarul Nuţu Ion, prefectul Niculcea Zorinel şi aproximativ 100 de călători şi simpatizanţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Călătoria cu trenul este agreabilă, iar preţul proporţional cu confortul.
 Vizualizări articol: 443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Călătoria cu trenul este agreabilă, iar preţul proporţional cu confortul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei