Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vine circul!

Rechinii din parcarea Carrefour

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Divertisment acvatic. Timp de 11 zile, sucevenii vor putea participa la spectacolele susţinute în premieră de cel mai mare circ acvatic din lume - Acquatico Bellucci.

Spectacolele vor fi susţinute în interiorul unui cort imens, ce va fi montat zilele acestea în parcarea hipermarketului Carrefour, din cadrul complexului comercial Suceava Shopping City.

„Este prima dată când acest circ vine în Suceava, iar spectacolele acestuia vor fi o premieră pentru toţi. Este o nouă formă de prezentare a circului, non-violentă, în care animalele nu sunt forţate să facă mişcări şi acţiuni care nu sunt naturale. Nu ai să vezi elefanţi care se ridică în două picioare, lucru pe care ei nu îl fac niciodată în viaţa reală şi care le este şi dăunător pentru sănătate. Vor fi rechini, foci, hipopotami şi pinguini care se vor comporta aşa cum fac şi în libertate, care vor participa la jocuri acvatice, îmbinate cu frumoase jocuri de lumini, pe o muzică adecvată”, a declarat directorul Suceava Shopping City, Mircea Petrariu.

Spectacolele vor fi susţinute zilnic, începând din 12 iunie, până la finele Zilelor Sucevei, adică inclusiv pe 22 iunie, între orele 17.00 – 19.30.

 

Dansul apei

Vedetele spectacolelor vor fi rechinii, pinguini, pelicani, crocodili, şerpi, broaşte ţestoase uriaşe, hipopotami, iguanele şi focile, vieţuitoare dresate să facă un adevărat show.

Spectacolul oferă un număr impresionant de acrobaţii, mişcări de hula-hop (jonglerii cu cercuri), un număr de eşarfe aeriene la o înălţime de 11 metri jumătate, precum şi un inedit “dans al apei”, realizat cu fântâni arteziene, pe ritmuri muzicale.

Circul Acquatico Bellucci a fost înfiinţat de familia italiană Bellucci, acrobaţi de renume mondial, care au făcut istorie în domeniu şi care şi-au propus să menţină tradiţia, formând tineri acrobaţi, care să fie viitorul în lumea circului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rechinii din parcarea Carrefour.
 Vizualizări articol: 3695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Rechinii din parcarea Carrefour5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos trimis de
(10 iun 2008, 11:29:13
cat e biletu? cat e intrarea? multumesc
2.   LOL trimis de
(10 iun 2008, 11:41:34
Astea cu Carrefourul sunt disperati ca dau faliment, acuma aduc si circul numai sa mai vina ceva lume pe acolo.
3.   Frumoasa initiativa trimis de
(10 iun 2008, 11:45:28
da, frumoasa initiativa. mai vedem si noi ceva nou, dar va rugam sa ne spune-ti cat costa un bilet.multumim.
4.   Pt Gigel trimis de
(10 iun 2008, 12:38:20
sa mori tu ca dau faliment:)).Carrefour.....crez cai kauflandlaughing iau adus acolo pt ca au spatiu de desfasurare....sii o zona faina...un circ langa un centru comercial..da tu dc esti cioban....de un sa stii cei frumos.Repede va dati cu parerea "da faliment Carrefour,da faliment Selgros ,Metro " vorbiti aiurea....si pierdeti timpu..ma rog tu dute la bazar ca aia nu dau faliment..si chiar e frumos acolo.....pt tine
4.1  RE: Pt Gigel trimis de
(10 iun 2008, 13:20:49
pt Alin:

super comentariul!
4.2  RE: Pt Gigel trimis de
(10 iun 2008, 13:48:45
Bai da tari mai sunteti

Se scrie:

ca-i Kaufland

si-i o zona faina

du-te la bazar

SUNTETI NISTE ANALFABETI!
4.3  RE: Pt Gigel trimis de
(10 iun 2008, 13:49:41
ALIN esti PRAF, mai bine abtine-te decat sa te bagi in seama unde si cand nu trebuie. Si daca as fi cioban ai vreo problema? La cata gramatica stii nici acolo nu sunt posturi pt. tine caci la cata minte ai sa mulgi berbecul mult si bine si tot nu o sa curga laptic.

Mai bine vezi-ti de discutiile tale pe messenger cu copii de varsta ta cu genul asta de prescurtari de 2 lei.
5.   Ce tzaranoi trimis de
(10 iun 2008, 13:47:16
aoz la el k cik da faliment!ce crezi mah u asta k e magazinul lui tactu k sa dea faliment:)))stai calm k asta nu va da faliment mai amenintate sunt astealalte magazine aaja k u mucles shi dute oleak la circ!iar raspunsul la intrebarea dc circul tocmai la carrefour e spatiul!dar dak ai u spatiu mai mare acasa venim la tine we asta:))
5.1  RE: Ce tzaranoi trimis de
(10 iun 2008, 14:01:45
Pun pariu ca-l ai pe nr 3 in lista de messenger. Voi sunteti viitoarea generatie de "prasitori manuale" a Ramaniei. La cat IQ aveti si CV-ul la angajare tot asa o sa-l scrieti cu "gramatica de mes".
6.   CE SE VA ALEGE DE VOI? trimis de
(10 iun 2008, 15:00:17
voi astia care stalciti limba romana...sunteti niste ratati....nu pot sa-mi imaginez cum va vedeti voi viitorul.....nu sunt baba,dar zau ca nu va inteleg....nu faceti nimic constructiv......v-ati gandit vreodata ca veti avea copii si nu veti fi in stare sa le spuneti povesti la culcare?!tot asa cu limbaj de mess i le veti spune?
6.1  RE: CE SE VA ALEGE DE VOI? trimis de
(10 iun 2008, 15:40:53
Nu le mai spun povesti... o sa le indese castile de ipod in urechi sau laptopul in brate.
7.   Rechinii beluci trimis de
(10 iun 2008, 21:42:47
pe astia i am vazut la mare anul trecut, scot la sfarsit un acvariu cu un pui de rechin si isi baga unu picioarele in acvariu si se balaceste pe acolo 2 sec....in rest sunt faze interesante cu femei bune. biletu era 25 de lei in spate si 50 in fata.
7.1  RE: Rechinii beluci trimis de
(11 iun 2008, 13:26:56
Pai femeile conteaza ca rechinii n-au decat sa inoate... da-i dracului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei