Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tir încărcat cu carne de porc s-a răsturnat la Poiana Stampei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din Botoşani, care transporta cu un tir carcase de porc din Belgia spre Botoşani, nu a mai ajuns la destinaţie după ce a scăpat colosul de sub control pe DN 17, în apropiere de comuna Poiana Stampei.

Din cercetările poliţiei rezultă că ieri dimineaţă, în jurul orei 5.40, şoferul tirului, Florin A., în vârstă de 42 de ani, din Botoşani, a pierdut controlul asupra maşinii din cauză că nu a încetinit la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă. Tirul cu semiremorcă, în care se aflau aproape 20 de tone de carcase de porc, s-a răsturnat în afara drumului. Şoferul a fost prins între fiarele contorsionate ale cabinei, astfel că la faţa locului au fost chemate echipele de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri de la Vatra Dornei.

Bărbatul a fost descarcerat din maşină şi, după ce i s-a acordat pe loc primul ajutor, a fost dus la spital, unde s-a constatat că nu are leziuni grave. Cele aproape 20 de tone de carcase de porc nu au fost distruse, cabina frigorifică rezistând impactului cu solul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tir încărcat cu carne de porc s-a răsturnat la Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 1469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Un tir încărcat cu carne de porc s-a răsturnat la Poiana Stampei2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noi chiar importam carne de porc? trimis de
(10 iun 2008, 12:36:20
...fara cuvinte!Nu ma mai mira nimic,in loc ca noi sa stopam acest fenomen de importare pt. a sustine si proteja si proteja productia interna respectiv munca taranului dar si a tirgovetului.De unde si preturile echivalente cu alea din vest ca sa nu mai pun transportul samd.Am intilnit si in zona Insbruckului tiruri care cumparau vite de acolo pt. a le duce in ro si m-am crucit dar acum prin acest art. imi dau seama ca sintem de tot rahatul(ma refer la rahat simplu cu colorant sintetic,3,75 - cutia).Incercati sa treceti cu,sa zicem un cirnat de acasa sau un borcan de muraturi cind zburati in State si o sa va convingeti unde aterizeaza (la cosul de gunoi).Sper sa dea de gindit politichienilor cum sa protejeze propia piata.O zi buna.
1.1  RE: Noi chiar importam carne de porc? trimis de
(11 iun 2008, 08:35:04
Zile bune sa ai!
2.   Nu cumva? trimis de
(10 iun 2008, 13:13:46
Aceasta carne, in carcase de porc, nu cumva este importata spre a fi transata pentru vanzare in vreo zona defavorizata? Domnilor de la Garda Financiara, verificati, caci s-ar putea sa aveti inca ceva de lucru!
3.   Gunoaile trebuie rasturnate trimis de
(11 iun 2008, 09:20:13
asa a vrut d-zeu ca sigur nu era buna de mincat numai de aruncat la gunoi nici o mirare ca sa rasturnat .toate ar trebui sa se rastoarne nu ar mai fi oameni bonlavi de trichineloza

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei