Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2008 - Anul XIII, nr. 133 (3814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hagi: România poate fi Cenuşăreasa grupei

Luni, 9 Iunie 2008 (13:47:24)


Fostul internaţional şi selecţioner al României, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al UEFA, că naţionala pregătită de Victor Piţurcă poate fi Cenuşăreasa grupei C a Campionatului European şi că orice se poate întâmpla, inclusiv un final de poveste pentru "tricolori".
  "România şi Franţa sunt echipe bune, dar România are abilitatea de a produce surpriza. Franţa este sub presiune deoarece, alături de Italia, este printre favoritele turneului final. România dispune de jucători care pot aduce victoria, dar important este să nu piardă primul meci. Mutu este un jucător care poate câştiga un meci, nu e niciun dubiu. Este la o vârstă potrivită, are multă experienţă. S-au adunat asupra lui multe probleme personale înainte de acest meci, şi-a pierdut şi bunica. Este însă un caracter puternic şi cred că va reveni şi mai puternic şi va face ceea ce ştie mai bine, să marcheze. Oricare dintre echipele cu care România este în grupa C, Franţa, Italia şi Olanda, poate cîştiga Euro. Fotbalul este plin de surprize şi am putea fi Cenuşăreasa grupei. Dacă ajungem între primele opt echipe, cine ştie ce se poate întâmpla?", a spus Hagi.

Căpitanul echipei României, Cristian Chivu, a declarat pentru uefa.com că întotdeauna este o onoare să poarte banderola echipei ţării sale, dar că la un turneu final sentimentul este şi mai puternic. "În sfârrşit am reuşit să ajungem aici şi privim încrezători meciurile din grupă. Eram mai tânăr când am jucat la precedentul Campionat European, acum sunt alte aşteptări de la mine şi de la ceilalţi supravieţuitori ai acelei echipe, dar este o provocare pentru care sunt pregătit. Am mai spus că postul de fundaş este preferatul meu, dar joc la mijloc pentru România de o vreme, iar antrenorul crede că fac treabă bună acolo. Mutu este un mare jucător, o persoană puternică, lucru care îi va permite să treacă peste greutăţi. S-a pregătit foarte bine în aceste ultime zile", a spus Chivu.

Selecţionerul Victor Piţurcă este de părere că Franţa este o echipă mare, una dintre cele mai bune din lume, alături de Brazilia, Argentina şi Italia. "Avem însă calităţile pentru a spune un cuvânt în această grupă. Vrem să schimbăm părerile că nu avem nicio şansă", a spus Piţurcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hagi: România poate fi Cenuşăreasa grupei.
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hagi: România poate fi Cenuşăreasa grupei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei