Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2008 - Anul XIII, nr. 87 (3768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Farul Constanţa a învins FC Vaslui, scor 2-1

Duminică, 13 Aprilie 2008 (19:08:22)

Echipa Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Vaslui, în etapa a XXIX-a a Ligii I, obţinând al doilea succes consecutiv şi administrând moldovenilor a treia înfrângere de la numirea lui Emil Săndoi în funcţia de antrenor principal.
  Golurile au fost marcate de M. Nae '29 şi Gerlem '63, pentru Farul, respectiv Ljubinkovici '88 (penalti), pentru oaspeţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Farul Constanţa a deschis scorul în minutul 29 prin Marius Nae. Gosici a primit o pasă la limita ofsaidului, a intrat în careu, a driblat un adversar şi a centrat, de pe stânga, pentru Marius Nae, care a marcat cu capul, de la şapte metri.

În minutul 63, Gerlem a ridicat scorul la 2-0. Marius Nae i-a pasat în adâncime lui Gerlem, acesta a scăpat singur spre poartă şi, talonat de Hugo Luz, a înscris cu un şut în diagonală de la 6 metri lateral stânga.

FC Vaslui a redus din diferenţă prin Marko Ljubinkovici, care a înscris în minutul 88 dintr-un penalti dictat după un henţ în careu al lui Emil Nanu.

Farul: 1. Curcă - 2. Farmache, 3. Barbu, 23. Pătraşcu, 27. Maxim - 21. Băcilă, 19. Ben Teekloh, 7. Todoran (25. M. Nae '12), 14. Voiculeţ - 10.Gerlem (16. Păcuraru '90+1), 28.Gosici (15. E. Nanu '67). Antrenor: Ion Marin.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş (2. Doboş '75), 4. Panait, 5. Mardare, 27. Hugo Luz - 16. Sabou, 20. Ljubinkovici, 21. N'Doye (18. Buhăescu '85), 10. S. Frunză - 11. Gheorghiu (17. Bălace '58), 23. M. Matei. Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Ben Teeklkoh '15, Maxim '18, Băcilă '20, E. Nanu '76 / N'Doye '30, Sabou '76.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Robert Dumitru (central), Ionel Popa, Stelian Slabu (asistenţi) şi Mihai Ene (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Nicolae Dobrescu şi Rodion Cămătaru.

Mijlocaşul Farului, Dinu Todoran, a fost înlocuit în minutul 12 din cauza unei accidentări.

În minutul 70, jocul a fost întrerupt aproximativ 5 minute, după ce portarul Cristian Hăisan (FC Vaslui) şi-a spart capul într-un duel cu Emil Nanu şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ultima parte a jocului, Hăisan a evoluat cu un bandaj la cap.

La meci au asistat 2.500 de spectatori.

Formaţia FC Vaslui a fost încurajată la Constanţa de 30 de suporteri, care la începutul meciului au afişat un banner cu mesajul: "Vă încurajăm în continuare, dar avem şi noi limită la răbdare".

Sorin Frunză, Dănuţ Sabou şi Silviu Bălace au evoluat din nou pentru FC Vaslui, ei fiind reprimiţi în lot după ce fuseseră trimişi pe termen nedeterminat la echipa a doua. Frunză s-a pregătit timp de două săptămâni cu Sporting Vaslui, din Liga a IV-a, în timp ce Bălace şi Sabou au fost reprimiţi la prima echipă după cinci zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farul Constanţa a învins FC Vaslui, scor 2-1.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farul Constanţa a învins FC Vaslui, scor 2-10.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei