Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2008 - Anul XIII, nr. 87 (3768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Lungu salută candidatura a doi preoţi la alegerile locale

Duminică, 13 Aprilie 2008 (19:05:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatura a doi preoţi suceveni la alegerile locale din iunie este apreciată de primarul de Suceava, Ion Lungu, candidat la un nou mandat din partea PD-L.
Lungu şi-a exprimat, duminică, susţinerea faţă de preotul Minu Mititelu, paroh la Biserica Sfânta Vineri, candidat la Consiliul Local Suceava, şi a preotului Cătălin Axinte, de la Biserica Sfântul Mina, apreciind că prezenţa preoţilor în deliberativele locale şi judeţene „va aduce mai mult echilibru, înţelegere şi toleranţă între consilieri”.
„Salut candidatura pe liste de independenţi a preoţilor, ca reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe, atât pentru consiliile locale, cât şi pentru Consiliul Judeţean Suceava. Mă bucură în mod special candidatura pe lista de independent a preotului Mititelu, pentru consiliul local al municipiului Suceava. Primăria are o bună colaborare cu Biserica Sf. Vineri, unde părintele este preot paroh, pe proiecte de asistenţă socială. Aici funcţionează un centru de zi pentru copii şi sunt în curs de desfăşurare şi alte proiecte de asistenţă socială”, a declarat Ion Lungu.
El a arătat că s-a numărat printre primii care au semnat pentru candidatura preotului Mititelu, ca independent pentru Consiliul Local Suceava, duminică, la sfârşitul slujbei de la Biserica Sf. Vineri.
Celălalt preot care şi-a anunţat candidatura, Cătălin Axinte, este consilier economic al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. El aspiră la un mandat de consilier judeţean.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu salută candidatura a doi preoţi la alegerile locale.
 Vizualizări articol: 856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu salută candidatura a doi preoţi la alegerile locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Preoti afaceristi trimis de
(14 apr 2008, 10:33:01
Dupa ce acesti preoti si-au facut afaceri prin ei insisi si prin nevestele lor acu ataca si sectorul politic! Este mult de furat si de aici!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei