Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandu: Porumboiu a adus nişte acuzaţii extrem de grave şi dacă nu va aduce probe va fi rău de el

Luni, 31 Martie 2008 (18:20:16)

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că acuzaţiile finanţatorului echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, referitoare la un presupus non-combat al jucătorilor săi în partida cu Steaua, sunt extrem de grave, iar dacă nu va aduce probe "va fi rău de el".
  "Porumboiu a adus nişte acuzaţii extrem de grave. Blat pentru mine înseamnă non-combat şi va trebui ca Adrian Porumboiu să răspundă cu probe în faţa Comisiei de Disciplină şi dacă nu va reuşi va fi rău de el", a spus Sandu, informează prosport.ro.

De asemenea, preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea din Bulevardul Ghencea va face memoriu la Comisia de Disciplină a FRF împotriva finanţatorului FC Vaslui, în urma afirmaţiilor acestuia la finalul meciului direct din etapa a XXVI-a.

În replică, finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a afirmat, luni, la Sport.ro, că nu are niciun motiv să meargă la Comisia de Disciplină. "De ce să merg eu la Comisie? Eu nu mă pot duce la Comisie decât în momentul în care cineva, care te cheamă la comisie, va trebui să ia jocurile echipei FC Vaslui din etapele anterioare, să vadă ce a jucat în acele meciuri şi după aia să mă cheme. N-are de ce să fie vai de mine. Pe mine astfel de atenţionări nu mă interesează. Ce poate să-mi facă domnul preşedinte Mircea Sandu? Eu am spus că echipa n-a jucat. Eu n-am spus că a fost blat. Am spus doar dacă cineva ar fi spus că e blat nu puteai să-l contrazici. E o altă nuanţă. N-am ce să caut la comisie. Mă tot cheamă la comisie de parcă aş fi la grădiniţă să mă pună pe coji de nucă", a completat Porumboiu.

Adrian Porumboiu a menţionat că nu are probe în sprijinul afirmaţiilor sale. "Dacă aveam eu probe ştiam eu ce făceam. N-am probe şi n-are nimeni. Trăim într-o lume în care nu vedem pădurea din cauza copacilor. Crede cineva că dacă aveam probe eu, Adrian Porumboiu, stăteam liniştit, cu braţele încrucişate?", a adăugat finanţatorul formaţiei vasluiene.

După meciul FC Vaslui - Steaua, scor 0-1, Porumboiu a lăsat să se înţeleagă că îi suspectează pe unii dintre jucători că nu şi-au apărat corect şansele şi l-a criticat pe antrenorul Dorinel Munteanu că l-a schimbat pe Petar Jovanovici, pe care l-a considerat cel mai periculos jucător în această partidă. Duminică seară, Porumboiu a declarat că aşteaptă ca Munteanu să-şi prezinte demisia.

Adrian Porumboiu a mai spus că a văzut "o parodie de fotbal", în care au evoluat jucători "purtători ilegal de legitimaţie". "Steaua a câştigat prin greutatea numerică, au jucat cu mai mulţi. Nu găsesc explicaţie pentru cum au jucat unii. Au avut o primă record, dacă jucau ca până acum, trebuia să dăm două-trei goluri. Cei care îl invocă pe Dumnezeu n-au nicio credinţă, câştigă cu mijoace diavoleşti, aici e dracul, a mai rămas o codiţă de acum doi ani. Dacă cineva spune că a fost blat, nu exagerează cu nimic. Asta simt eu, nu am nicio probă", a punctat Porumboiu, care la finalul sezonului 2006/2007 şi-a acuzat jucătorii de non-combat tot într-un meci cu Steaua, pierdut, pe teren propriu, scor 0-4, în ultima etapă, când "roş-albaştrii" au câştigat campionatul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu: Porumboiu a adus nişte acuzaţii extrem de grave şi dacă nu va aduce probe va fi rău de el.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu: Porumboiu a adus nişte acuzaţii extrem de grave şi dacă nu va aduce probe va fi rău de el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei