Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Eleganţă şi decenţă la lansarea candidaţilor PNL Suceava pentru primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Echipa liberală din Suceava şi-a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, candidaţii pentru funcţiile de primar din toate cele 114 localităţi ale judeţului, precum şi candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură Suceava, iar în deschiderea festivităţilor liberalii prezenţi au asistat la un scurt concert al formaţiei Desperado, cea care cântă imnul de campanie al PNL Suceava, „Dacă aş fi primar”.

Lansarea candidaţilor PNL s-a făcut în prezenţa a aproape o mie de liberali din întreg judeţul, alături de care, pe lângă conducerea judeţeană a liberalilor, au fost prezenţi şi vicepreşedintele PNL, ministrul economiei Varujan Vosganian, ministrul muncii, Paul Păcuraru, dar şi preşedinţii organizaţiilor PNL din Neamţ şi Botoşani, Şerban Strătilă, respectiv Liviu Cîmpanu.

Demn de remarcat este faptul că lansarea candidaţilor liberali, precum şi a candidatului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a avut loc într-o atmosferă elegantă şi decentă, în discursurile liderilor PNL lipsind aproape în totalitate atacurile şi criticile pentru contracandidaţii din celelalte partide politice.

„Este o zi de bucurie pentru noi, liberalii suceveni. Dar, în primul rând, este o zi în care trebuie să fim mândri. Astăzi, în Suceava, liberalii demonstrează că există, şi vor exista în continuare. Nu puţine au fost momentele în care am fost amărâţi, în care ne-am simţit trădaţi, în care am simţit că este cineva care vrea să lupte împotriva noastră. Cu toate acestea, ne-am mobilizat şi reuşim ca la Suceava să lansăm candidaţii de primar în toate localităţile judeţului”, a declarat preşedintele PNL Suceava, Tiberiu Prodan.

 

Primul partid cu listă completă de candidaţi

Lansarea oficială a candidaţilor de primar a fost făcută de şefii de zonă ai PNL Suceava, fiecare dintre aceştia prezentându-i pe „viitorii primari” din localităţile de care răspund din punct de vedere politic. S-a remarcat faptul că o mare parte dintre candidaţii PNL pentru primăriile din judeţ sunt actuali primari, dar în special viceprimari, alături de care s-au înscris în lupta electorală şi numeroşi oameni de afaceri, profesori etc..

În ceea ce priveşte localităţile urbane ale judeţului, liberalii vor încerca să câştige primăriile cu Angela Zarojanu la Suceava, prezentată ca fiind „cea mai frumoasă floare din buchetul primarilor liberali pe care îi vom avea în luna iunie”, Marius Ursaciuc – Gura Humorului, Gabriel Şerban – Câmpulung Moldovenesc, Constantin Galan – Rădăuţi, Constantin Bîlboacă – Fălticeni, Ioan Moraru – Vatra Dornei, Adrian Popoiu – Siret, Mihai Timigeriu – Solca, Nicolae Chiriac – Broşteni, Nichita Savu – Cajvana, Ion Petraru – Dolhasca, Costel Volanschi – Frasin, Constantin Ciubotaru – Liteni, Aurel Avram – Milişăuţi, Cătălin Mitrea – Salcea şi Silvestru Reuţ – Vicovu de Sus.

Susţinută puternic de liberalii prezenţi în sală, Angela Zarojanu le-a transmis acestora că prezentarea celor 114 candidaţi de primar demonstrează „forţa şi valoarea echipei liberale din judeţul Suceava”. Ea a adăugat că după al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, liberalii vor fi cei care vor sărbători victoria în judeţul Suceava.

„Lansarea candidaţilor arată că suntem o forţă puternică, de nezdruncinat, în ciuda atacurilor din ultima vreme împotriva noastră. Iar forţa noastră vine din unitate, din interiorul nostru, şi vom reuşi să învingem. Pentru că <prin noi înşine> nu este doar o deviză, este crezul nostru liberal”, a mai spus Zarojanu.

Caracterizat ca fiind „un strateg deosebit şi cel care a reuşit cele mai bune scoruri electorale la europarlamentare”, primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a subliniat că toţi cei care au fost prezentaţi la evenimentul de sâmbătă nu sunt doar candidaţi, ci „viitori primari”.

„Sunt extrem de mândru că sunt în faţa unor învingători. Sunt convins că pe 1 iunie vom sărbători noi victoria, iar copiii ziua lor. Trăiască PNL şi oamenii de onoare care sunt în el”, le-a transmis Marius Ursaciuc celor prezenţi la lansarea candidaţilor PNL.

 

Tiberiu Prodan, candidat pentru şefia CJ

După prezentarea candidaţilor de primar, a venit rândul vicepreşedintelui PNL, Varujan Vosganian, să-l prezinte pe candidatul liberalilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, senatorul Tiberiu Prodan.

Evocând, pentru început, istoria de după 1990 a PNL, Vosganian l-a prezentat pe Tiberiu Prodan, ca fiind primul primar liberal din judeţul Suceava, în oraşul Siret. „Are numele a doi împăraţi romani şi este candidatul nostru pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Iar el este Tiberiu Aurelian Prodan. Este prietenul meu, şi are şansele cele mai mari pentru a câştiga această funcţie”, a spus Varujan Vosganian.

El a adăugat că obţinerea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava ar însemna pentru Tiberiu Prodan „întregirea carierei politice”, după ce acesta a deţinut funcţiile de consilier, primar, senator, preşedinte al Comisiei de muncă, familie şi solidaritate socială din Senat.

„Şi astăzi noi propunem ca Tiberiu Prodan să-şi întregească această carieră politică cu o puternică dimensiune morală, şi cu o mare dăruire pentru idealurile care ne aduc pe toţi împreună”, a spus Vosganian.

În aplauzele liberalilor suceveni, Tiberiu Prodan le-a transmis acestora că s-a decis să candideze pentru această funcţie deoarece are alături de el 114 de candidaţi valoroşi pentru primăriile din judeţ, precum şi o întreagă echipă liberală la nivelul întregului judeţ.

„Ceea ce trebuie să demonstrăm tuturor este că liberalii din Suceava vor exista şi de acum încolo. Şi vă asigur de un lucru. Eu sunt extrem de tenace. Dacă va fi anul 2008 este foarte bine. Dacă nu va fi 2008, va fi 2012 sau 2016. Dar sigur voi fi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava”, a spus Tiberiu Prodan.

 

Critici la adresa celor care „au trădat” PNL

La rândul său, vicepreşedintele PNL, Paul Păcuraru, a arătat că liberalii suceveni au demonstrat că încercările unor foşti membri ai acestui partid de a „face praf PNL” nu au fost încununate de succes.

„Eu mă bucur că am fost aici, la Suceava, pentru că am văzut cu ochii mei că acolo unde toată lumea a crezut că unul sau altul din oamenii noştri care au trădat, au făcut praf şi pulbere din noi, am văzut că este o organizaţie puternică, sănătoasă şi impresionant de viguroasă”, a subliniat Păcuraru.

Liderul PNL nu a scăpat prilejul de a-i „înţepa” pe cei care au părăsit PNL, respectiv Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, dar şi „domnul din Suceava căruia nu îi voi da numele”.

„Nu voi înţelege cum oameni care au primit totul pe tavă, care au avut toate onorurile şi toate funcţiile, demnităţile şi ajutoarele, te-au vândut pentru nimic. Te-au vândut pentru un scandalagiu, s-au dus numai pentru că e unul care li se pare lor că e puternic şi trebuie să-l însoţească. Ca să scăpăm de pacostea cu care România s-a pricopsit va trebui să luptăm cu toţii. Şi nu îl voi înţelege pe domnul din Suceava, şi nu îi dau numele, care a fost adunat de pe drumuri, pus în fruntea bucatelor, şi s-a trezit cel mai important om de stat. Şi să-i fie ruşine că la câte a primit, a vrut să rupă şi să distrugă PNL”, a mai spus Păcuraru.

 

PNL Suceava a trăit „miracolul vindecării”

Vicepreşedintele PNL Suceava, Varujan Vosganian, a subliniat faptul că PNL Suceava, dar şi organizaţiile acestui partid din Neamţ şi Botoşani, au fost cele care au trăit „miracolul vindecării”.

„A fost o rană a unei lovituri pe la spate. Şi aceste răni uneori se vindecă mai greu. Dar astăzi vreau să salut organizaţiile din Suceava, Botoşani şi Neamţ, pentru că au trăit acest miracol al vindecării. Şi îi salut pe toţi oamenii curaţi şi de onoare, care au făcut posibilă această vindecare”, a subliniat Vosganian.

El a arătat că toţi candidaţii liberali au avantajul de a putea merge în faţa electoratului şi de a le transmite acestora că PNL şi-a făcut datoria faţă de România, şi şi-a îndeplinit obiectivele cu care în anul 2004 a câştigat alegerile.

„Vrem să învingem, dar nu oricum, pentru că o campanie este şi un mijloc de educare şi de a arăta ce trebuie făcut cu această ţară. Şi mai ales nu trebuie să învingi oricum. Trebuie să învingi fără să umileşti. Şi eu cred că PNL, prin omenii săi, va învinge atât electoral, dar va învinge şi moral”, a încheiat Varujan Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleganţă şi decenţă la lansarea candidaţilor PNL Suceava pentru primării.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Eleganţă şi decenţă la lansarea candidaţilor PNL Suceava pentru primării3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mincinosii trimis de
(31 mar 2008, 11:54:04
I: Cine este mincinos?

R: Prodan este mincinos!!! mareeeeee ce vrei domle sa cistigi alt tron mai sigur...nu ai fost in stare sa faci nimik pentru orasul Siret atita timp cit ai fost si inca esti senator!!!!! pardon da ai facut dar pentru familia ta....AVERE.....Hoooooo
1.1  RE: Mincinosii trimis de
( 1 apr 2008, 08:38:46
cu catii euro va plateste flutur gripa aviara ba tonomatelor pd-l voi in afara de a va da victime si a jelii sifura nu santeti buni de nimic
2.   Eleganta si decandenta trimis de
(31 mar 2008, 12:39:44
un partid istoric a ajuns pe mana unor "neica nimeni ***** in strada". imi pare nespus de bine ca va avea aceeasi soarta ca pnt-cd. urmeaza acelasi trend descandent si partidul neo comunist (psd).
2.1  RE: Eleganta si decandenta trimis de
(31 mar 2008, 13:50:12
hai ****!!!
3.   Eleganta si decandenta trimis de
(31 mar 2008, 12:40:40
un partid istoric a ajuns pe mana unor "neica nimeni in kuru gol in strada". imi pare nespus de bine ca va avea aceeasi soarta ca pnt-cd. urmeaza acelasi trend descendent si partidul neo comunist (psd).
4.   Taxa auto trimis de
(31 mar 2008, 12:45:12
nimic despre binele facut poporului cu taxa auto de prima inmatriculare si alte taxe,prodan la baraj la Siret daca il mai primesc siretenii.prodan=2%
5.   Arogant trimis de
(31 mar 2008, 12:56:55
prodan=arogant si ******
6.   PNL=0 barat trimis de
(31 mar 2008, 13:20:22
Multimea vida...nu stiu cum pot sa mearga la CJ cu Prodan..cel care a scos capul doar din timp in timp!!!

RUSINE!!!! Sa vedem daca fac 10%
7.   Succes PNL! trimis de
(31 mar 2008, 14:21:49
Hai gura *****, v-a platit nelu balan la indemnul lui flutur sa mai scrieti niste prostii....va pierdeti vremea, PNL tot o sa aiba ultimul cuvant, vor fi mari surprize la alegeri, cand din marea ofensiva portocalie vor mai ramane cateva vanturi risipite...HAHAHAHAHAHAHA
7.1  RE: Succes PNL! trimis de
( 1 apr 2008, 07:23:56
vise vise
8.   Votez PNL trimis de
(31 mar 2008, 14:27:11
Decenta si bunul simt ii caracterizeaza pe unii oameni. Acestia sunt membrii PNL. Atentie la cei din PDL! SuccesPNL!

9.   Ce a facut prodan pentru siret????? trimis de
(31 mar 2008, 14:33:34
Socoteala,ce a facut Prodan pentru Suceava????
10.   Fast...opulenta...decor trimis de
(31 mar 2008, 14:47:18
Cuvantul bun ar fi fost: noi am facut o cantina sociala...am facut ceva, pentru voi cei multi, cei saraci; aparitii de lux, oameni plini de sine; cati liberali autentici sunt printre ei ?
11.   Votez pnl trimis de
(31 mar 2008, 15:10:56
am sa votez pnl, dar nu pt.ca tariceanu inca mai conduce acest partid. sa speram ca cineva totusi il va trage de maneca pe tariceanu si sa-l avertizeze ca EXAGEREAZA.

DE CE MA ROG NU POMENITI IN ACEST ARTICOL SI DE PRIMARUL DE LA MOARA ? omul n-a facut mare branza pana acum, dar in ultima vreme parca s-a schimbat total. face lucrurile exact ca un bun gospodar, cu interventia lui s-au pietruit drumurile din liteni, moara sau tolva.

se pare ca pana acum n-a fost sprijinit deloc de PD-L si de aceea, bine a facut ca s-a inscris in PNL. FELICITARI PT. CE ATI FACUT IN ULTIMUL TIMP, DOMNULE PRIMAR LAURENTIE, SI SA SPERAM CA VETI FI INCREDINTAT DE LOCUITORII COMUNEI MOARA CU UN NOU MANDAT!
12.   Pt Prodan trimis de
(31 mar 2008, 15:48:12
Daca ia asta mai mult de 5% din voturi.....

Mai vorbim.
13.   Sondajul este necorespunzator trimis de
(31 mar 2008, 16:18:16
Totalul procentelor este 101 ! Mai ciupe un procent de la CLONTU si da-l la altii !
14.   ERORI... trimis de
(31 mar 2008, 17:29:01
...mari si inadmisibile in stabilirea candidatilor PNL la municipiu si C.J.Suceava. Inca nu stiu exact motivul real al nenominalizarii lui Onofrei,dar asta o sa-i coste enorm pe liberal.Acum toata speranta e in intelepciunea oamenilor de bine de a se mobiliza exemplar si a vota cu capul,reparind astfel greselile celor din conducerea PNL. Daca Onofrei a mers pe mina lui Flutur se va vedea (mai ales va vedea!) indata ce vor incepe ostilitatile.In afara de el vom pierde si noi in favoarea unor excroci sadea,ce pun totul la bataie spre a amina verdictul Justitiei in procesele penale aminate acum cu complicitatea unor indivizi onerosi.(se zvoneste ca Flutur a scos deja la vinzare proprietatile din zona Humor..).
15.   PNL, poseta de seara PSD/PCR trimis de
(31 mar 2008, 18:27:00
Apa de ploaie si vorbe de duh.

PNL(poseta de seara PSD) nu are forta necesara de a Guverna tara. Iliescu a declarat ca acest partid a fost tinut, de el, artificial la putere(desigur, spre beneficul PSD).

Acest concubinaj Struto-Camila va fi drastic sanctionat de electorat. Prodan, Zaraojanu, Brandusel, Capara, numai cateva perle ale Sucevei, daca ii cantaresti(politic) pe toti la un loc nu atarna mai mult de jumatatea lui Flutur(un om de nadejde)

PNLul infractor, de azi, nu are nimic in comun cu cel al Bratienilor, fiindca nu numele face partidul, ci oamenii adevarati, pe care nu-i gasesti in aceasta formatiune de doi bani.

Sper ca PDL nu va lasa dherbedeii de la PNL sa defileze in fata electoratului cu lozinci goale si minciuni de tot soiul.

Tin sa reamintesc, nu PNL a castigat Gvuernul ci PD-ul, care a bagat PNL la guvernare, dupa carte CapDeCal a TRADAT.

PDL este partidul in care electoratul are incredere.

Coane Gica, cu tine m
15.1  RE: PNL, poseta de seara PSD/PCR trimis de
(31 mar 2008, 20:48:25
Ai revenit???? Doar un "maret" si "falnic" bucovinean ar putea comenta in acest stil..... Esteeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllll tov. prof de seara NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIII BaaaaaaaaaaaaaaaaRRRRRRRRRRRRR

Care din briceag a ajuns un brici neascutit!!!!!

Astia D - A MAIMUTE politice!!!
16.   Iubesc tradarea dar urasc tradatorii trimis de
(31 mar 2008, 18:44:40
pnl va da lovitura la alegerile din judetul suceava. nu la oras, dar sigur la comune. dl.tradator fluturas este invitat la plantat molizi si brazi in locul celora care s-au taiat sub atenta lui supraveghere. nu-i este rusine fluturoiului sa vina in fata oamenilor si sa se dea virgin politic? ca ce de gasca este fluturoiul...de ce nu zice cata spaga de 3 miliarde a dat lui draga STOLO ca sa-l bage in parlament? rusine tradaciosului fluturel...in suceava pnl este fruncea.
17.   PNL-ul invinge!!!!!!!!!! trimis de
(31 mar 2008, 18:48:57
Humoreni VOTATI cu PNL, VOTATI cu MARIUS URSACIUC, PRIMARUL de care AVEM ACUM NEVOIE!!!!!!!!!!!!!!!
17.1  RE: PNL-ul invinge!!!!!!!!!! trimis de
( 1 apr 2008, 00:33:02
Suceveni VOTATI cu PNL, cu ANGELA ZAROJANU , PRIMARUL DE CARE AVEM NEVOIE>
18.   Drumurile noastre de la liteni-moara trimis de
(31 mar 2008, 19:24:38
exemplu de exemplu. la moara, cat timp primarul a facut parte din pd, nu s-a intamplat nimic. si toata lumea zicea ca primarul, ca om, era de vina. surprizaaa...dupa ce primarul, cu toata organizatia pd(pd-l) a trecut in tabara pnl, lucrurile s-au schimbat in bine. lumea este foarte multumita pt.ca pe drumurile unde era glodu pana la brau, acum drumurile sunt nivelate si pietruite. o idee foarte buna. asteptam sa ajunga piatra si pe restul drumurilor laterale unde se face cel mai mult glod.
19.   Neocomunistii trimis de
(31 mar 2008, 19:38:56
conform statutului liberal organizatia isi desemneaza candidatii adunarea generala voteaza iar biroul judetean valideaza bulboaca tradatorule ai calcat statutul in picioare astazi ai imprastiat pliante in oras ce face politia
20.   URATI TRADATORI trimis de
(31 mar 2008, 19:45:12
PDL-ISTI, vreau sa faca 99.9%asa cum faceau comunisti lui ceasca. Se vede de la o postaca sant pui de alui ceasca cu aceias mentalitate. Eu cred ca cine nu este TRADATOR va vota cu mintea si nu cu actori tradatori ca flutur.
20.1  RE: URATI TRADATORI trimis de
(31 mar 2008, 21:32:42
PDL-isii vor sa faca 99.9% asa cum faceau comunistii lui Ceasca. Se vede de la o posta ca s�nt pui de-a lui Ceasca, cu aceiasi mentalitate...

D-le MOSU, nu credeti ca asa arata mai bine? (nu ma refer la diacritice)
21.   PDL ia localele, primaria, CJ si Prefectura trimis de
(31 mar 2008, 19:54:47
Ce credibilate are PNL cand colaboreaza 100% cu PSD/PCR, zero?!

Partid cu credibiliate este PDL, fiindca reprezinta vointa poporului.

Lumea care gandeste voteaza PDL, si nu infractorii de la alte partide gomuniste!

Coane Gica, cu tine mergem! Tu stii drumul spre buna-starea natinuii!
21.1  RE: PDL ia localele, primaria, CJ si Prefectura trimis de
( 1 apr 2008, 13:41:12
vreti CJ ???????? nu aveti cu cine , fluturas e un sarlatan care nu a focut nimic ca ministru decat sa fure banu' public iar acu' e senator si merge prin comune sa racoleze primari in functie de la alte partide ca in "imensitatea" stuto-camilei "pedel" nu se gasesc oameni de valoare. si taranu de lungu a demonstrat cat e de serios cand si-a tradat partidul la greu (oameni care ii erau prieteni) credeti ca o sa-i pese de Suceava si de cetateni?????????

mai bine inca 100 de mandate Marza , decat mahalagii de la pedel!!!!!!!!!!!!
22.   PENTRU BRICEAG, acest flutur mai mic! trimis de
(31 mar 2008, 20:18:04
Coane gica, tu stii drumul spre botosani!!!La parnaie mergi cu siguranta dupa alegeri!!!! Trei cuvinte mai am sa iti zic, dar le prescurtez: D.N.A.!!PAPAPA

Pentru Briceag:ma bucur ca ai revenit maestre.Chiar zilele astea ma ingrijoram de ce ai disparut si am scris ca, din fair-play, nu voi mai scrie impotriva pdl pana ce nu reapari tu pe forum.

Acum ca ai revenit, fugi repede si mai pupa-l putin pe fluturas, ca indata o sa plece la botosani si o sa-i arunci piftele cu prastia si mamaliga la plic...HAHAHAHAHAHA
22.1  RE: PENTRU BRICEAG, acest flutur mai mic! trimis de
(31 mar 2008, 21:13:38
Da-le Doamne intelepiciune

La dusmani sa iese'n lume

Sa n-aiba capul de lut

Care dore cel mai mult

Da-le Doamne ajutor

Si minte dupa inima lor

Iar mie, sanatate

Sa le pot face pe toate!

22.2  RE: PENTRU BRICEAG, acest flutur mai mic! trimis de
(31 mar 2008, 23:11:38
Si mai da-i Doamne lui Briceag DREPT DE VOT, ca nu-l are....si minte ca sa vada ce face flutur cu adevarat, el si cu aliatii lui *****! Draga Briceag, ai o *********, sa stii, chiar acum vin de la ea!!Fugi repede acasa ca i-am lasat un kil de orez si unu de cartofi, poate mai prinzi ceva de mancare!
23.   Ce va fi trimis de
(31 mar 2008, 23:07:50
Astia de la PDL, spun ca PNL face alianta cu PSD..ar trebui sa se uite la ei in partid, deoarece toti fostii PSD-isti sunt la PLD... Sa nu uitam razboiul domnului Flutur cu Titi Petre care ......miracol......sunt acum colegi de partid....hai lasati....Totusi eu cred ca istoria sta in PNL (care a facut alianta cu un partit tot istoric PNTCD). Acum ca a murit si Pruteanu (Dumnezeu sa-l odihneasca) o sa ajungem niste analfabeti, pe langa faptul ca deja suntem niste afoni......HAI PNL....PNL..PNL..PNL...PNL....
24.   Pentru PNL trimis de
( 1 apr 2008, 00:30:58
Am toata simpatia pentru liberali. In Suceava s-au distantat prin discurs si eleganta. Succes.
25.   Tonomatele se dau pe spate dupa euroi trimis de
( 1 apr 2008, 01:51:24
Eleganta pana acum umbla brambura pe drumuri, fara nici un capatai, acum si-a gasit adresa ceea adevarata, PNL-Suceava. hahaha, in sertar la Tractoras s-a bagat, toata. hahaha

Ne-a Coman, cati euroi au bagat oamenii astea sfiosi in tonomat sa iasa proslavirea?

26.   Titi petre si flutur gheorghe trimis de
( 1 apr 2008, 08:39:28
apoi daca titi petre s-o aliat cu flutur treaba e clara cu pd-l. cum poate sa vina flutur zambitor asa in fata oamenilor si sa faca promisiuni cand el face afaceri cu titi petre-cel mai mare criminal imobiliar din suceava. apoi partidul asta pd-l este cel mai mare travestit politic. oare s-a uitat manipularea facuta de flutur cu gripa aviara? cati bani n-au pierdut atunci afaceristii romani? si asta ca sa castige afaceristii unguri sau americani. asa ca vedeti cu cine va aliati oameni de afaceri suceveni...nu de alta, dar e foarte posibil ca pd-l sa se scufunde ca titanicul.si atunci....

27.   Nimic pentru suceava!!! trimis de
( 1 apr 2008, 09:02:59
prodan nu a facut nimic pentru judetul suceava,a semanat numai ura intre liberali a vrut sa ajunga seful P N L a ajuns,sa vedeti ce repede distruge acest partid.Din cauza ca el este presedinte vor avea in judet multe voturi poate 4%.TREZITIVA LIBERALI ACEST SPECIMEN VA DA PE MANA COMUNISTILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei