Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragomir spune că preşedinţii nu trebuie sancţionaţi pentru declaraţii

Luni, 31 Martie 2008 (14:33:59)


Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că preşedinţii şi ceilalţi oficiali din Liga I nu trebuie sancţionaţi pentru declaraţii, contrazicându-l pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care, săptămâna trecută, i-a ameninţat pe conducători cu depunctarea în cazul unor afirmaţii jignitoare.
  "După declaraţii nu trebuie să fie luate măsuri. Lăsaţi-mă în pace cu măsuri pentru declaraţii. Astea aduc audienţa. La meciul echipei naţionale n-au fost cancanuri şi au fost 5.000 de spectatori. La Steaua - UTA au fost 27.000 de spectatori în tribune. Fără aceste mici înţepături, fără cancanuri nici nu e frumos fotbalul. Dar să nu se jignească", a spus Dragomir.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi oficialii cluburilor din Liga I s-au întâlnit, joi, la Casa Fotbalului, pentru a discuta comportamentul oamenilor din fotbal, întâlnire în cadrul căreia s-a decis depunctarea echipelor pentru declaraţiile calomnioase ale conducătorilor.

Dragomir a refuzat să se pronunţe asupra acuzelor de blat lansate de finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, la adresa jucătorilor săi după meciul pierdut cu 0-1 în faţa echipei Steaua, duminică, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I. Întrebat cât ar fi valorat partida respectivă, având în vedere că LPF a vândut, luni, drepturile TV pe următoarele trei sezoane cu 102 milioane de euro, Dragomir a afirmat: "Meciul Vaslui - Steaua cred că valora doi bani. Dinamo cu CFR cred că trei bani. Nu mi-au plăcut. Rapid - Steaua zero bani. Iar şedinţa Comisiei de Disciplină de vineri 102 milioane de euro".

Oficialul LPF nu crede că Adrian Porumboiu îl va demite pe antrenorul Dorinel Munteanu. "Porumboiu a spus la necaz. Ce vină are Dorinel Munteanu? Porumboiu bagă bani acolo şi el trebuie să comande muzica. Dar jucătorii sunt de vină, ce, a jucat Dorinel?", a adăugat preşedintele Ligii

În opinia lui Dragomir, CFR Cluj este aproape campioană, chiar dacă are un avans doar de trei puncte în faţa ocupantei locului doi în clasament, Steaua. "Cei de la CFR sunt aproape campioni, cum ce şanse au la titlu? Au şi cu Universitatea Cluj la Cluj, echipă căreia îi va fi greu să-şi revină. Cu încă trei puncte luate de afară nu mai are cum să piardă campionatul. Pentru Steaua e mai greu să ia locul unu. Dinamo nu cred că mai are şanse la locul doi, poate dacă se împiedică astea... ", a mai spus Dragomir.

În schimb, preşedintele LPF apreciază cel mai mult jocul echipei Universitatea Craiova. "Cel mai mult îmi place cum joacă Universitatea Craiova. Şi CFR îmi place cum joacă. Merită CFR să fie pe primul loc. Îmi place şi Târgu Jiu. Steaua nu-mi place deocamdată cum joacă, dar este pusă bine în teren de Lăcătuş", a explicat Dumitru Dragomir.

El i-a sfătuit pe conducătorii FC Rapid să nu atace la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane decizia Comisiei de Disciplină a FRF, în urma căreia echipa giuleşteană a pierdut la masa verde partida cu Steaua după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună. "E drum lung până la Laussane. Părerea mea e ca cei de la Rapid să stea liniştiţi. Nu ştiu dacă au şanse", a adăugat Dumitru Dragomir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir spune că preşedinţii nu trebuie sancţionaţi pentru declaraţii.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir spune că preşedinţii nu trebuie sancţionaţi pentru declaraţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei