Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Donţu prezintă „patrulaterul portocaliu” al afacerilor din şcoli

Luni, 31 Martie 2008 (17:05:19)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, consilierul local Ovidiu Donţu, candidatul social-democraţilor la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, vine cu o nouă dezvăluire la adresa primarului în exerciţiu, Ion Lungu, candidat PD-L pentru un nou mandat. Donţu a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, că fratele primarului Lungu, Constantin Lungu, a făcut prin firma sa lucrări în subantrepriză la şcoli din municipiul Suceava. „Dacă erau la şcolile din Rădăuţi nu mi se părea nimic nepotrivit pentru că şi firma fratelui domnului primar trebuie să trăiască. Îl întreb pe domnul Lungu cum poate să controleze calitatea lucrărilor la acele şcoli, când în subantrepriză fratele domniei sale realizează lucrările?”, a spus social democratul. Donţu a prezentat „patrulaterul portocaliu” al afacerilor din şcoli, patrulater în care, pe lângă fraţii Lungu, se mai regăsesc directoarea economică a primăriei şi soţul acesteia. „Filiera pe care s-au realizat aceste lucrări este următoarea:  Ion Lungu, primarul controla aceste lucrări, economicul Primăriei, doamna Văideanu le aviza, soţul doamnei Văideanu fiind şeful investiţiilor de la Inspectoratul Şcolar le ajuta, iar fratele domnului primar, Costică Lungu le realiza. Iată că patrulaterul este portocaliu, domnule primar”, a declarat Ovidiu Donţu. Contactat telefonic, primarul Ion Lungu a declarat că-şi va prezenta punctul de vedere marţi, într-o conferinţă de presă.

 

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu prezintă „patrulaterul portocaliu” al afacerilor din şcoli.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donţu prezintă „patrulaterul portocaliu” al afacerilor din şcoli5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce dontu a tacut pana acum? trimis de
(31 mar 2008, 18:17:58
acum 4 ani lungu il ataca pe ionescu ca fura.acum e randul lui dontu.daca iese dontu primar va veni peste 4 ani altul care va spune acelasi lucru de dontu.o treabae clara.ca sa fi politician trebuie sa fi smecher,mincinos si alte calitati.
2.   Corect trimis de
(31 mar 2008, 18:38:24
TREBUIE SA SE SPUNA LUCRURILOR PE NUME ,MACAR IN CAMPANIE. dar Carca unde se situeaza,el nu are nimic de zis despre reabilitari scolare. A devarul va iesi la iveala,asa cum a iesit mereu. Dl Dontu are dreptate.
3.   Bravo Dontu trimis de
(31 mar 2008, 20:28:20
Iata ca ies la iveala ,,nazdravaniile " marca Lungu ! Investitii castigate de firme care nu au capacitate tehnica (oare cum au fost acceptate la licitatii), cheltuieli de aiurea pt spectacole de prost gust ( paine si circ),afacerea autobuze care se pare ca sunt dintre cele mai scumpe (...daca nu-i fudul ,nu-i ...destul), lucrari de asfaltare inredintate fara licitatii etc,etc. Acum si contabila din Primarie ( vezi Bujor) este si ea la impartitul ,,malaiului" si-si da girul financiar. Dar cine semneaza situatiile de lucrari ? Oare comisiile de specialitate din Primarie ce fac ? Dle Dontu cereti sa fie publice pv de licitatii,devize si situatii de lucrari decontate !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei