Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfaturi pentru a părea mai tânără

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trecerea timpului este o povară pentru multe dintre doamne. Apariţia primelor riduri sau a primelor fire de păr alb poate avea consecinţe asupra psihicului femeilor. Pentru a face faţă cu succes primelor semne ale îmbătrânirii, trebuie să ţineţi cont de câteva mici sfaturi, care vă vor ajuta să acceptaţi mai uşor ideea că nu mai aveţi de mult 20 de ani.

 

Schimbaţi-vă tunsoarea.

Schimbările radicale de look nu sunt destinate doar tinerelor. Găsiţi o tunsoare care vă place, care este la modă şi care credeţi că vă reprezintă. Schimbându-vă cu regularitate coafura, nu faceţi decât să arătaţi că sunteţi o femeie extrem de activă şi că aveţi grijă de dumneavoastră. Este cea mai bună metodă de a da un aer de tinereţe chipului dumneavoastră. În momentul în care simţiţi că obrajii dumneavoastră nu mai au fermitatea din tinereţe, optaţi pentru o tunsoare cât mai scurtă.

 

Piele strălucitoare.

Pentru a masca defectele, iluminaţi zonele închise ale feţei. Folosiţi un produs cu efect camuflaj precum Magie Blush de la Lancôme.

 

Dinţi albi.

Cu timpul, dinţii încep să se îngălbenească. Aveţi grijă ca zâmbetul dumneavoastră să fie fermecător, chiar dacă nu mai sunteţi la prima tinereţe.

Există numeroase soluţii care au ca efect albirea dinţilor, însă pentru un efect imediat şi durabil este necesară o vizită la medicul dentist. De asemenea, în loc de pastă de dinţi, folosiţi, o dată pe lună, pentru periajul dinţilor, bicarbonat.

 

Ascundeţi cearcănele.

Cearcănele dau un aer de oboseală şi vă fac să păreţi şi mai în vârstă. Pentru a le camufla, folosiţi un anticearcăn bun.

În cazul în care cearcănele au culoarea violet, se foloseşte un corector cu tonuri de verde, iar dacă acestea sunt gri, se foloseşte un corector cu tonuri portocalii.

 

Vopsiţi-vă părul.

În momentul apariţiei primelor fire de păr alb, trebuie să vă cumpăraţi o vopsea de păr. Optaţi pentru culori deschise, care vă vor da un aer mai tânăr.

Culorile închise, chiar dacă au un aspect natural, vor crea efectul invers, acela de a vă îmbătrâni.

 

Mascaţi ridurile din jurul ochilor.

Pe lângă cremele antirid, există produse pe bază de silicon care au un efect imediat. După aplicarea gelului, folosiţi fondul de ten. Un produs foarte bun este Secret de Vie Yeux de la Lancôme, care este îmbogăţit cu extracte vegetale, ce acţionează pe şase planuri: anti-riduri, anticearcăn, hidratare, netezire, uniformizare şi fermitate.

 

Acţionaţi din interior.

Pe lângă creme şi alte produse pentru îngrijirea pielii, puteţi ameliora starea pielii dumneavoastră printr-o dietă echilibrată şi prin consumarea a cel puţin doi litri de apă pe zi. De asemenea, există pilulele antiîmbătrânire care acţionează asupra pielii din interior, reduc ridurile şi fac ca pielea să-şi recapete elasticitatea.

 

Schimbaţi culoarea fardurilor.

Renunţaţi la culorile închise pentru farduri precum griurile sau cele în nuanţe de maron. Încercaţi culori pastelate, pe care să le asortaţi culorii hainelor pe care le purtaţi.

 

Gândiţi pozitiv.

Frumuseţea exterioară o reflectă pe cea interioară. Eliminaţi orice gând negativ. Acceptaţi-vă vârsta şi, mai ales, fiţi mulţumită de felul în care arătaţi.

Dacă nu vă gândiţi la bătrâneţe, ea nu vă va copleşi şi nu va reprezenta o povară. Ce poate fi mai benefic decât un surâs plin de bucurie?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi pentru a părea mai tânără.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Sfaturi pentru a părea mai tânără4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei