Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlamentul a aprobat creşterea cu 10% a salariilor personalului didactic de gradul II

Miercuri, 19 Decembrie 2007 (13:35:06)


Deputaţii şi senatorii au aprobat, miercuri, la dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2008, alocarea a 752 de milioane de lei pentru creşterea cu 10% a salariilor personalului didactic de gradul II, pentru suplimentarea burselor şi pentru finanţarea de bază a învăţământului superior.
  Grupurile parlamentare ale PSD au făcut această propunere, iar ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, deputat PNL, a precizat că şi grupurile parlamentare ale PNL sunt de acord.

Ministrul Finanţelor, Varujan Vosganian, a spus că propunerea PSD este rezonabilă, precizând că este vorba despre un transfer de sume în cadrul Ministerului Educaţiei de 752 milioane de lei, de la capitolul active fixe la capitolele salarii, burse şi învăţământul superior. Astfel, din cele 752 milioane de lei care vor fi transferate de la capitolul active fixe, 43 milioane de lei vor fi date pentru suplimentarea burselor, 129 milioane de lei pentru finanţarea de bază a învăţământului superior, iar 560 milioane de lei pentru creşterea, din 1 ianuarie 2008, cu 10% a salariilor personalului didactic de gradul II definitivat şi debutant.Parlamentarii au adoptat, cu aceste amendamente, anexa Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului cu 157 voturi "pentru" şi 81 de abţineri, aparţinând parlamentarilor PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentul a aprobat creşterea cu 10% a salariilor personalului didactic de gradul II.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentul a aprobat creşterea cu 10% a salariilor personalului didactic de gradul II0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte