Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministerul Economiei şi Finanţelor va controla şi în 2008 modul de utilizare a fondurilor publice

Miercuri, 19 Decembrie 2007 (19:39:07)

Ministerul Economiei şi Finanţelor va continua să supervizeze şi în 2008 modul de gestionare a fondurilor publice interne şi din surse europene, transferul atribuţiilor de control financiar preventiv urmând să fie efectuat treptat, pe măsură ce controlul managerial va asigura eliminarea riscurilor.
  "Atingerea acestui nivel de control va fi evaluată de misiuni de audit dispuse de ministrul Economiei şi Finanţelor", se aată într-un comunicat al Guvernului, care a modificat, miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, OG 119/1999 privind controlul intern şi controlul financiar preventiv.

Modificarea a fost necesară având în vedere că reglementarea aflată în vigoare ar fi condus la încetarea, începând cu 1 ianuarie 2008, a exercitării controlului preventiv de către Ministerul Economiei şi Finanţelor, arată Executivul.

Întrucât controlul managerial, la nivelul ordonatorilor de credite, nu a eliminat încă riscurile în administrarea fondurilor, se impunea o soluţie de urgenţă pentru a se evita apariţia de perturbări serioase în supervizarea legalităţii şi eficienţei utilizării fondurilor publice, mai precizează sursa citată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Economiei şi Finanţelor va controla şi în 2008 modul de utilizare a fondurilor publice.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Economiei şi Finanţelor va controla şi în 2008 modul de utilizare a fondurilor publice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte