Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu i-a cerut, marţi seara, lui Orban să demisioneze

Miercuri, 19 Decembrie 2007 (15:38:23)


Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut, marţi seara, ministrului Ludovic Orban să demisioneze în urma scandalului în care este implicat după accidentul rutier de pe Şoseaua Cotroceni, între timp cei doi având mai multe discuţii telefonice pe acest subiect, au declarat pentru MEDIAFAX surse PNL.
  Ludovic Orban a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX că a vorbit cu premierul Călin Popescu Tăriceanu despre accidentul auto pe care l-a produs duminică, ministrul susţinând că în discuţie nu s-a pus problema unei demisii şi că oricum nu intenţionează să renunţe la conducerea Ministerului Transporturilor, în urma acestui incident.

"Am vorbit cu premierul şi nu mi-a cerut demisia. Nici nu mi-a trecut prin cap să-mi dau demisia. De ce să imi dau demisia?", a spus Ludovic Orban.

Ministrul Transporturilor a fost implicat, duminică, într-un accident rutier pe care l-a declarat cu cinci ore întârziere faţă de limita legală de 24 ore. El a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile şi a fost sancţionat cu cinci puncte amendă.

Ministrul a susţinut, marţi, că a anunţat cu întârziere accidentul în care a fost implicat, din cauza unei probleme familiale, a faptului că a fost implicat în coordonarea acţiunilor de deszăpezire şi a unor analize medicale pe care le programase luni.

El a susţinut că a aşteptat trei ore un echipaj de poliţie care să preia date referitoare la accidentul în care a fost implicat duminică şi a negat că ar fi intenţionat să muşamalizeze cazul, prevalându-se de funcţia de ministru.

"Sunt om şi greşeala este omenească. Nu am fost tentat să opresc reţinerea permisului sau să fac intervenţii, nici măcar la ministrul de Interne. Victima am fost eu şi nu sunt de acord să fiu supus unui linşaj mediatic pentru un fapt banal", a spus Orban.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a evitat, marţi, să comenteze accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, arătând că Poliţia Rutieră este autoritatea care trebuie să se implice în acest caz.

Ofiţerii de la Poliţia Rutieră au identificat victima accidentului de circulaţie, o minoră ai cărei părinţi ai declarat poliţiei că fata nu a suferit leziuni în urma accidentului şi că nu doresc să depună plângere.

Fata a fost audiată, miercuri dimineaţă, la domiciliu, iar tatăl acesteia la sediul Biroului Poliţiei Rutiere a Capitalei, ambii susţinând că leziunea pentru care copilul s-a dus la spital a fost provocată de faptul că a căzut pe gheaţă.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a solicitat, marţi, declinarea de îndată a dosarului de la Poliţia Capitalei privind acest caz, iar o echipă a Corpului de control al Ministerului Internelor verifică modul în care poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei au reacţionat la solicitarea primită prin numărul unic de urgenţă 112, în urma accidentului rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu i-a cerut, marţi seara, lui Orban să demisioneze .
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu i-a cerut, marţi seara, lui Orban să demisioneze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BULOCKS trimis de
(19 dec 2007, 16:12:00
A CAZUT PE GHEATZA HUH....SI A FOST DUSA LA SPITAL...SA SI DEA DEMISIA INCOMPETENTUL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte