Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MECT a stabilit modalitatea de plată a cadrelor didactice care participă la tezele cu subiect unic

Miercuri, 19 Decembrie 2007 (17:59:50)

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului a reglementat, prin ordin de ministru, modul de plată a personalului didactic implicat în organizarea şi desfăşurarea tezelor cu subiect unic la clasele a VII-a şi a VIII- a, în anul şcolar 2007-2008.
  Astfel, cadrele didactice care fac parte din comisiile din unităţile de învăţământ cu cel puţin 3 clase pentru un an de studiu sunt remunerate după cum urmează:preşedinte - 150 lei, membri - 80 lei/persoană şi asistenţi - 40 lei/persoană. În unităţile de învăţământ cu 1-2 clase/an de studiu, comisia va fi constituitădintr-un preşedinte, un membru şi asistenţi şi plătită după cum urmează: preşedinte - 125 lei, membru - 60 lei şi asistenţi - 40 lei/persoană.

Preşedinţii comisiilor din centrele de evaluare şi al comisiilor de contestaţii vor primi 250 lei, membrii - 150 lei/persoană, profesorii evaluatori - 3,25 lei/lucrareevaluată, iar informaticienii - 1,3 lei/candidat. Profesorii care intră în componenţa comisiilor din centrele de comunicare sunt plătiţi după cum urmează:preşedinte - 150 lei şi membri - 125 lei/persoană. Membrii comisiilor judeţene/municipiului Bucureşti sunt plătiţi astfel: preşedinte - 150 lei, membri -125 lei/persoană, informatician - 125 lei.

Şcolile în care se susţin teze cu subiect unic sau sunt evaluate lucrările elevilor vor elibera fiecărui membru al comisiei o adeverinţă care cuprinde informaţiile necesare pentru plata activităţii depuse. Adeverinţa va fi semnată de directorul unităţii de învăţământ, pe baza listei alcătuite şi semnate de preşedintele comisiei respective.

Pentru personalul didactic din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar, drepturile vor fi achitate de unităţile de învăţământ preuniversitar la care acestaeste încadrat, din bugetele locale. Pentru personalul didactic din cadrul inspectoratelor şcolare şi din instituţiile subordonate acestora, sumele vor fiachitate din bugetul instituţiei la care personalul didactic este încadrat.

Alte cheltuieli prilejuite de participarea personalului didactic la comisiile pentru organizarea şi desfăşurarea tezelor cu subiect unic, vor fi suportate deunităţile/instituţiile de învăţământ preuniversitar unde personalul didactic este salariat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MECT a stabilit modalitatea de plată a cadrelor didactice care participă la tezele cu subiect unic.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MECT a stabilit modalitatea de plată a cadrelor didactice care participă la tezele cu subiect unic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte