Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Transporturilor nu este de acord ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu iarna

Duminică, 18 Noiembrie 2007 (15:34:39)

Ministrul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, în timpul unei vizite în Bistriţa-Năsăud, că nu este de acord ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu în timpul iernii, cum a anunţat recent secretarul de stat Tanczos Barna.
 
„În ceea ce mă priveşte, nu sunt de acord cu această soluţie şi trebuie argumente foarte solide ca să fiu convins. Sunt pure speculaţii”, a spus Orban, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul a declarat că va face o vizită pe DN 17 în judeţul Suceava după 1 decembrie şi va sta de vorbă cu constructorii.

"Am mai fost odată acolo, deja lucrurile s-au mai îmbunătăţit, dar vreau să văd cum merg lucrurile, dar mai ales să discutăm şi despre problema proiectării. Vreau să văd în ce măsură se adevereşte că proiectarea nu a corespuns cu realitatea din teren. În Pasul Tihuţa ştim că se circulă greu, dar se va circula bine doar atunci când va fi gata investiţia care tărăgănează din decembrie 2004”, a spus Orban.

Ministrul Transporturilor a inaugurat, sâmbătă, la Bistriţa, o porţiune reabilitată de 32 de km din DN 17 între Bistriţa şi Tureac.

Pasul Tihuţa face legătura între Transilvania şi Moldova şi pune mari probleme de circulaţie în timpul iernii când, din cauza zăpezii şi a viscolului, drumul se blochează foarte uşor.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Tanczos Barna declara, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că, la nivel ministerial, s-ar putea lua în discuţie şi posibilitatea interzicerii traficului greu pe DN 17 în Pasul Tihuţa, pentru evitarea blocajelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Transporturilor nu este de acord ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu iarna.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Transporturilor nu este de acord ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu iarna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei