Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Nu pot fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu

Duminică, 18 Noiembrie 2007 (17:44:34)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu poate fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu şi care este condus de un premier care uzează de trafic de influenţă pentru a-şi salva prietenul, ransmite corespodnentul MEDIAFAX.
 
  "Nu pot fi solidar cu un Guvern a cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu. Nu pot fi solidar cu un Guvern care este condus de un prim-ministru care, pentru a-şi apăra prietenul, face trafic de influenţă la ministrul Justiţiei, la procurorul general şi, fără ruşine, chiar şi la preşedinte", a afirmat, duminică, Traian Băsescu, la Cluj-Napoca, la manifestarea PD pentru susţinerea votului uninominal şi a candidaţilor democraţi la PE.

Şeful statului a continuat spunând că nu poate fi solidar cu un Guvern care emite emite ordonanţe de urgenţă pentru cinci miniştri puşi sub semnul întrebării de procurori.

"Acest Guvern a mers dincolo de limitele pe care eu le pot accepta. Nu pot fi solidar cu un Guvern care, din diletantism, afectează credibilitatea politicii externe a României", a subliniat Băsescu.

El a adăugat că acestea sunt unele motive pentru care nu poate fi solidar cu acest Guvern, "oricât de mult s-ar supăra trusturile de presă şi analiştii d-lui Voiculescu sau mai ştiu eu cui".

Preşedintele României a adăugat că nu poate fi solidar nici cu Parlamentul, "ale cărui principii sunt foarte joase".

"Oare ce principii democratice au făcut ca UDMR şi PRM să voteze identic în toate ocaziile în care interesele de grup erau puse sub semnul întrebării?", s-a întrebat Train Băsescu.

El a susţinut că nu putea convieţui cu actuala clasă politică, aşa cum au făcut predecesorii săi, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

"Mi se poate spune că şi Iliescu şi Constatinescu au găsit formula convieţuirii cu această clasă politică. Au făcut-o, dar precedentele proaste nu trebuie urmate", a mai spus Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Nu pot fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Nu pot fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei