Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Moarte pe DN 2

Accident groaznic, la ieşirea din Grăniceşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O dispeceră a firmei de pază “Bidepa” a murit ieri dimineaţă, după ce maşina în care se afla, alături de doi agenţi de la aceeaşi societate, s-a izbit violent de un autocamion.  

Vineri, în jurul orei 9:15, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava s-a dat alarma, după ce un apel telefonic anunţa faptul că două maşini, o „Dacie 1310” (SV 08 CWP) şi un autocamion „Volvo” (SV 03 BGP), s-au izbit violent, pe DN 2, la ieşirea din comuna Grăniceşti.

Imaginea de la faţa locului era terifiantă. Dacă autocamionul era lovit în dreapta faţă, fără însă a prezenta avarii serioase, autoturismul Dacia, oprit în şanţul de pe marginea drumului, fusese transformat într-un morman de fiare vechi. La câţiva metri de locul accidentului, pe câmp, se afla corpul neînsufleţit al unei femei, pasageră în Dacie. Doi agenţi ai Poliţiei Rutiere dirijau maşinile, prin zonă circulându-se doar pe un singur fir. Criminaliştii Poliţiei făceau fotografii, iar poliţiştii de la Circulaţie făceau măsurători pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

„Din primele cercetări, şoferul Daciei, care circula dinspre Grăniceşti spre Siret, s-a angajat într-o depăşire, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală dreapta-faţă cu autocamionul, care circula din sens opus”, a declarat şeful Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, subinspectorul Iulian Mihai Gabinat. În urma impactului dintre cele două maşini, „Dacia” a fost proiectată în afara carosabilului, oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului. Eugenia Armeanca (47 de ani), din municipiul Suceava, care se afla pe scaunul din dreapta-spate nu a mai avut nici o şansă, femeia decedând pe loc în urma coliziunii. Şoferul Daciei, Gabriel Nichifor (21 de ani), precum şi pasagerul din dreapta sa, Constantin Filip (43 de ani), ambii din municipiul Suceava, agenţi de pază ai firmei „Bidepa”, au fost transportaţi la spital, fiind diagnosticaţi cu contuzie hemitorace, respectiv traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi fracturi costale.

Atât şoferul Daciei, cât şi bărbatul de la volanul autocamionului (Liviu Grădinariu, de 42 de ani, din Siret) au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident groaznic, la ieşirea din Grăniceşti.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Accident groaznic, la ieşirea din Grăniceşti4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei