Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cupa UEFA

IF Elfsborg - Dinamo Bucuresti 0-1. Victorie inutila

Joi, 4 Octombrie 2007 (15:17:26)
"Dinamo a castigat la limita in Suedia (gol Danciulescu, minutul 31 din penalti), dar a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, dupa victoria suedezilor din partida tur. Desi scorul celor doua manse a fost egal, 2-2, Elfsborg merge mai departe datorita golurilor mai multe marcate in deplasare. Pentru prima data in ultimii patru ani, Romania nu are nicio reprezentanta in grupele Cupei UEFA.

"Dinamo a aratat caracter, pacat ca acest lucru conteaza mai putin intr-un meci de fotbal. Echipa ar fi meritat o minune, o calificare in grupele Cupei UEFA. De maine ne vom gandi doar la partida cu Otelul. Trebuie sa castigam partidele din campionat. Sper ca fanii sa vina la stadion sa incurajeze echipa, sper ca au vazut ca echipa joaca pentru ei si pune suflet."
Walter Zenga - antrenor Dinamo

"Calificarea am pierdut-o la Bucuresti. Meritam victoria si calificarea. Am avut doua situatii de singur cu portarul la Margaritescu si Danciulescu, insa nu a vrut sa intre. Daca mai punem la socoteala si cele de la Bucuresti... Nici in Divizia C nu am vazut asemenea arbitraje. Nu e un declin la Dinamo, ne vom concentra acum pe campionat."
Cristi Borcea - director executiv Dinamo

"N-am avut sansa. Mergem inainte, strangem randurile si ne axam pe campionat. Arbitrajul ne-a daramat, dupa un sfert de ora aveam deja patru cartonase galbene. Calificarea s-a pierdut la Bucuresti. Asta e, avem un ghinion fantastic anul asta. E o eclipsa de forma in tot fotbalul romanesc."
Vasile Turcu - actionar Dinamo

Inceputul jocului a apartinut lui Dinamo, care a aratat ca doreste victoria, si s-a instalat in jumatatea adversa inca din primele minute, dar fara a pune in pericol poarta lui Wiland.

Primele mari ocazii au venit insa la buturile lui Lobont, care si-a salvat echipa in doua randuri, mai intai la lovitura de cap din patru metri a lui Anders Svensson, apoi sutul de la distanta al lui Alexandersson.

In minutul 31, la o centrare in careul suedez, unul dintre fundasii gazdelor a atins balonul cu mana, si penaltiul acordat pentru acest hent a fost transformat cu siguranta de Ionut Danciulescu.

Imediat dupa primirea golului, Elfsborg a iesit la atac si a avut doua suturi periculoase de la distanta, dar de fiecare data mingea a ocolit poarta lui Lobont.

In minutele de prelungire ale primei reprize, Lobont si-a salvat din nou echipa, la o lovitura libera exact din marginea careului de 16 metri, zona centrala. Portarul dinamovist a respins din apropierea vinclului mingea trimisa peste masivul zid dinamovist.

Debutul reprizei secunde a apartinut tot lui Dinamo care a detinut mai mult balonul si a incercat numeroase pase pe jos, pe spatii mici. Chiar la prima faza importanta a reprizei, Dinamo putea inscrie: la un corner, un fundas al gazdelor a respins mingea de pe linia portii.

Minutul 66 a adus o ratare imensa a lui Margaritescu! Mijlocasul dinamovist a reusit un dribling si a ramas singur cu Wiland, a sutat de la 14 metri, dar portarul lui Elfsborg a intins o mana si a deviat balonul care a ocolit de putin poarta.

Danciulescu a trecut si el pe langa golul izbavitor in minutul 82, dupa o centrare excelenta a lui Galliquio, dar decarul dinamovist, la sase metri de poarta, a lovit mingea defectuos si aceasta a trecut paralel cu poarta suedeza.

Desi a urcat cu intreaga echipa in jumatatea adversa in ultimele minute, Dinamo nu a mai marcat, mai mult in prelungiri putea fi egalata, dar Berglund a ratat dintr-o pozitie extrem de favorabila."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IF Elfsborg - Dinamo Bucuresti 0-1. Victorie inutila.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IF Elfsborg - Dinamo Bucuresti 0-1. Victorie inutila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează