Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 100 (8629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Vasile Rîmbu vrea să aducă Suceava în fruntea țării după ce va câștiga Primăria

Luni, 29 Aprilie 2024 (12:03:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că principalul său obiectiv după ce va câștiga alegerile este de a duce municipiul în fruntea țării, așa cum a făcut și cu Spitalul Județean în perioada în care a fost director. Vasile Rîmbu și-a depus luni candidatura pentru funcția de primar al Sucevei, împreună cu echipa sa de candidați PSD pentru Consiliul Local. Alături de aceștia au fost prezenți și președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, și candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan.

După ce și-a depus candidatura, Vasile Rîmbu a declarat că „am mers la Oficiul Stării Civile, mai bine spus la Biroul Electoral Municipal, și am depus actele pentru un mariaj, între ghilimele, cu Primăria Suceava. Am convenit ca după mărturia cetățenilor suceveni să revenim după 10 iunie și să definitivăm actul”. Vasile Rîmbu a subliniat că mesajul său și al echipei PSD este bine știut: „Facem Suceava bine!”. „Aș vrea ca acest mesaj să fie un apel către toți locuitorii Sucevei, să rezoneze în inimile și mințile noastre și într-un timp cât mai rezonabil să devină realitate. Pentru a realiza acest deziderat este absolut necesar să regândim Suceava împreună cu specialiști. Și aici mă refer la arhitecți, urbaniști, constructori, peisagiști și alții. Împreună cu antreprenorii, dar și cu funcționarii publici, cu tinerii, dar și cu maturii, împreună cu toți cetățenii responsabili ai Sucevei. Deci împreună cu toții. Și ca să facem ceea ce spunem avem nevoie de creditul sau încrederea cetățenilor Sucevei. Ca la orice credit e nevoie să depunem niște garanții. Ce garanții depunem noi? În ceea ce mă privește expertiza și realizările mele în plan personal și profesional”, a transmis candidatul PSD.

 

·        Vasile Rîmbu: „Nu vom proceda ca precedenții. Neținându-se de promisiuni și proiecte și neonorarea unor promisiuni înseamnă în cele din urmă minciună”

 

El a subliniat că vrea să aducă în prim-plan ceea ce a făcut la Spitalul Județean, care era codaș la nivel național atunci când a preluat funcția de director, însă în final a reușit să-l aducă în fruntea țării. „Vreau să spun că atunci când am ajuns la Spitalul Județean nu aveam o expertiză chitită pe acel domeniu, dar hotărârea și ambiția pe care le-am pus în joc au făcut să ajungem acolo unde ne-am dorit cu toții. Așa vom proceda și cu orașul. Îl vom aduce în fruntea țării și vom face acest lucru împreună cu echipa mea. Nu vom dezamăgi și nu vom veni după un alt vot de încredere fără a livra ceea ce am promis. Nu vom proceda ca precedenții. Neținându-se de promisiuni și proiecte și neonorarea unor promisiuni înseamnă în cele din urmă minciună. Creditul acordat lor s-a dus în categoria celor neperformante. Și neperformanța știți la ce duce”, a spus Vasile Rîmbu. El a dat și un exemplu din sport, precizând că în atletism, la probele de sărituri în lungime sau înălțime există regula celor trei încercări, pe care dacă le-ai ratat ești descalificat.

„În această perioadă suntem asaltați cu mii și mii de pliante care conțin proiecte și promisiuni, dar și perspective care mai de care. S-a demonstrat că până la urmă este minciună pentru nepunerea lor în practică. Noi nu venim cu așa ceva pentru că riscăm să vă mințim precum cei ce vă duc acum în amăgire. Suntem adepții faptelor pentru că faptele fac diferența. Așteptați-le și nu veți regreta”, a dat asigurări Vasile Rîmbu.

 

·        Rîmbu: „Vrem ca cei care sunt în slujba cetățeanului să dea satisfacție și servicii publice de calitate”

 

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava a arătat că în calitate de primar va aborda municipiul reședință de județ în contextul său metropolitan și nu izolat, considerând că aceasta este singura salvare. „Vom porni din buricul târgului, de aici, din primărie, spre scara blocului și extremitățile spațiului metropolitan. Și m-aș opri puțin la primărie. Un mesaj transmis către ceea ce vrem de la această instituție foarte importantă a făcut valuri sau a avut darul de a bulversa. Vreau să vă spun că vom proceda exact așa cum își doresc funcționarii din primărie atunci când merg și sunt beneficiarii unor servicii publice indiferent de ce gen. Adică vrem să fim respectați și mulțumiți. Vrem ca cei care sunt în slujba cetățeanului să dea satisfacție și servicii publice de calitate. Vrem să îi găsim la serviciu și dimineața, și la sfârșit de program. Și vrem să eliminăm zvonul sau părerea că în anumite zone s-ar putea să fie condiționări. Și desigur că vrem să găsim confort pentru funcționari, dar și confort pentru cei care beneficiază de serviciile noastre. Nimic deosebit, nimic periculos, chiar dacă unii care au alt interes au încercat să semene panică în rândul salariaților din primărie. Nu vom cere decât muncă și performanță”, a declarat Vasile Rîmbu.

 

·        „Vom dezvolta Suceava, construind infrastructuri de orice fel”

 

În final, el a spus că direcția sa principală este de a aduce Suceava la normalitate, făcând referire la curățenie, liniște, ordine publică, parcări, străzi asfaltate, fațade de clădiri refăcute, spații verzi, locuri de joacă și de agrement și alte investiții. „Și cel mai important este că vom dezvolta Suceava, construind infrastructuri de orice fel: rutieră, sanitară, școlară, liceală, universitară, culturală, sportivă și altele, și vom crea locuri de muncă bine plătite și care să aducă plusvaloare. Și așa ne vom îmbunătăți viața de zi cu zi. Dar pentru ca acestea să devină realitate avem nevoie de ceva. Avem nevoie de multă muncă. Și noi avem toată determinarea să muncim. O să ne îndeplinim obiectivul, facem Suceava bine”, a spus candidatul PSD pentru Primăria Suceava.

El a mai precizat că o prioritate a sa va fi și atragerea de investiții în Suceava, iar actualul context geopolitic este extrem de favorabil pentru acest lucru. „Vorbim de perspectiva ca la Suceava să funcționeze un hub strategic care să genereze investiții în infrastructură și în noi locuri de muncă. Deja există emoția huburilor strategice și sunt revendicate în altă parte decât aici. Știm bine că Suceava a fost și probabil că este un hub de unde s-au distribuit ajutoarele europene către Ucraina. Trebuie să fim foarte atenți și determinați ca Suceava, având și aeroport, să ajungă un hub strategic și să genereze ceea ce am pomenit”, a declarat Vasile Rîmbu.

În final, Rîmbu a ținut să precizeze că nimeni nu este providențial, nici măcar el, dar împreună cu echipa sa de consilieri și cu sprijinul tuturor cetățenilor Sucevei își va îndeplini obiectivele propuse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Rîmbu vrea să aducă Suceava în fruntea țării după ce va câștiga Primăria.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Vasile Rîmbu vrea să aducă Suceava în fruntea țării după ce va câștiga Primăria1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei