Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 53 (8582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Emanuel Ungureanu a preluat Organizația Municipală Suceava a USR, iar primarul Vasile Cărare este noul președinte al Organizației Județene

Marţi, 5 Martie 2024 (16:16:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a USR a intrat sub monitorizarea conducerii centrale a partidului timp de 60 de zile, cu președinți noi la organizația județeană și la cea din municipiul Suceava. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a preluat președinția Organizației Municipale Suceava a USR, iar Organizația Județeană este acum condusă de primarul de Milișăuți, Vasile Cărare.

Deputatul Ungureanu a declarat, marți, că a fost rugat de conducerea partidului să se implice, în „calitate de sucevean din cartierul George Enescu”, în reorganizarea organizației municipale. „La Suceava bătălia va fi împotriva lui Flutur și a clanului său. USR are resurse importante ca împreună cu PMP, care are o organizație puternică la Suceava, ca să realizeze un scor electoral bun”, a declarat Ungureanu.

Deputatul a afirmat că filiala USR Suceava are la dispoziție 60 de zile în care trebuie să demonstreze că „poate aduce rezultate mai bune decât fosta conducere, care a fost destituită” și și-a exprimat convingerea că acest lucru se va întâmpla în maximum o lună de zile. Potrivit lui Emanuel Ungureanu, fosta președintă a filialei de la Suceava, Geanina Ursu, a fost demisă și suspendată din partid pentru 6 luni pentru lipsă de performanță.

„Trebuie să ne concentrăm pe o campanie care va fi foarte grea pe fondul baroniatului lui Flutur și al ascensiunii puternice a AUR. Eu, Vasile Cărare și domnul Marian Andronache suntem persoanele potrivite pentru o campanie consistentă”, a declarat parlamentarul USR.

Acesta a mai spus că noua conducere se va focusa pe reorganizare, extindere și pe atragerea de noi membri în partid, cu scopul de a obține un scor cât mai bun la alegerile europarlamentare și locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Emanuel Ungureanu a preluat Organizația Municipală Suceava a USR, iar primarul Vasile Cărare este noul președinte al Organizației Județene.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Deputatul Emanuel Ungureanu a preluat Organizația Municipală Suceava a USR, iar primarul Vasile Cărare este noul președinte al Organizației Județene3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei