Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 53 (8582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parlamentarii PSD de Suceava consideră că liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, dă dovadă de demagogie când vorbește de racolările de primari

Marţi, 5 Martie 2024 (14:24:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii PSD de Suceava consideră că liderul liberalilor suceveni și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, dă dovadă de demagogie când vorbește de racolările de primari. „Există o vorbă din bătrâni care spune că <hoțul strigă: hoții!>. Această zicală ne vine în minte atunci când vedem ipocrizia și demagogia cu care domnul Flutur aduce în spațiul public tema racolării de primari, ca și cum nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase”, au transmis parlamentarii PSD printr-un comunicat de presă. Aceștia au arătat că Gheorghe Flutur susține că în cadrul coaliției de guvernare trebuie discutată problema „racolării” de primari, însă acesta uită că în 2020 chiar el a racolat, fără nicio jenă, nu mai puțin de nouă primari PSD. „Asta să nu mai discutăm de cei de la alte partide. Iar gurile rele spun că a reușit această „performanță” nu neapărat cu vorba bună, ci apelând la diverse tertipuri care nu fac cinste unui om politic. De asemenea, inclusiv în momentul de față, PNL Suceava și-a înregimentat politic, în vederea alegerilor locale din iunie, primari în funcție de la USR, ProRomânia sau chiar independenți”, se spune în comunicat. Parlamentarii PSD de Suceava au adăugat că în acest context, prelegerile despre „etica racolării” sunt mai mult un discurs duplicitar, „o dovadă în plus a ipocriziei specifice dumnealui, care deși este campion la „racolat” primari, ne spune că așa ceva nu se cuvine”.

„Noi știm că așa ceva nu se cuvine, de aceea nici nu vom încerca să racolăm primari pentru partidul nostru. La noi încă funcționează discernământul și spiritul democratic, nu amenințările sau șantajul. Dacă vrea cineva să vină la noi în partid, este liber să o facă, dacă vrea să plece, este liber să plece. Nu constrângem pe nimeni cu nimic. În schimb dumnealui, în ciuda declarațiilor, chiar zilele acestea a trimis interpuși prin „curtea” noastră încercând să convingă primarii noștri să vină în „barca” PNL-ului. Numai că oamenii noștri sunt conștienți că „barca” PNL-ului se scufundă și că fără PSD, ar obține cel mult locul 3 la alegerile care urmează.

Așadar, lăsați-o mai ușor cu declarațiile! Decât s-o faceți pe lupul moralist, mai degrabă v-ați întreba de ce vor oamenii dumneavoastră să plece din PNL. Oare din cauză că i-ați ajutat prea mult? Sau poate pentru că ei au muncit, au realizat proiecte importante pentru comunitățile lor, iar dumneavoastră vi le-ați însușit? Spor la racolări!”, au mai transmis parlamentarii social-democrați suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PSD de Suceava consideră că liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, dă dovadă de demagogie când vorbește de racolările de primari.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentarii PSD de Suceava consideră că liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, dă dovadă de demagogie când vorbește de racolările de primari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei