Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 51 (8580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști, care au spart un geam pentru a-l scoate din mașină

Duminică, 3 Martie 2024 (14:28:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Pătrăuți, le-a dat de furcă polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava. În noaptea de sâmbătă spre duminică, la puțin timp după miezul nopții, polițiștii au făcut semnalele regulamentare pentru a-l verifica pe șoferul unui autoturism marca Audi A4. Acesta nu a doar că nu a oprit, ci a apăsat pedala de accelerație și a plecat în mare viteză spre zona Orizont, din cartierul Burdujeni.

Polițiștii au plecat în urmărire și l-au somat pe șofer să oprească. Acesta a ignorat avertismentele și a continuat cursa nebună pe strada 22 Decembrie 1989, pe drumul spre Adâncata. În timpul acestei curse nebune a încălcat aproape toate regulile posibile, iar la ieșirea din oraș, în zonă împădurită, polițiștii au scos armamentul din dotare. Inițial, au tras trei focuri de avertisment în aer, dar pentru că șoferul nu avea nici un gând să oprească, au decis să tragă spre roți.

Într-un final, mașina a oprit, iar șoferul s-a baricadat în interior. Pentru a-l extrage de acolo, polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam. L-au pus în cătușe și l-au dus la sediul din Suceava al poliției, unde au constatat că tânărul de 21 de ani nu avea permis de conducere. A fost testat și cu aparatul etilotest, dar s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Acum este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, iar timp de 24 de ore a avut de meditat din arestul IPJ Suceava, după ce pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere.

”Deși în mod repetat polițiștii au atras atenția cu privire la pericolele generate de neoprirea la semnalele regulamentare, din păcate se înregistrează în continuare situații în care șoferii dau dovadă de iresponsabilitate neoprind la semnalele polițiștilor și punând în pericol siguranța rutieră, propria viață, precum și pe cea a celorlalți participanți la trafic. Polițiștii atrag încă o dată atenția supra responsabilității la volan atât în ceea ce privește componenta juridică de respectare a legislației rutiere în vigoare, cât și cu privire la responsabilitatea socială prin protejarea unor valori primordiale precum sănătatea și viața. Polițiștii reiterează un apel către toți participanții la trafic, în special către cei predispuși la încălcarea legislației: Respectați legea! Nu vă puneți în pericol sănătatea, viața și libertatea!”, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști, care au spart un geam pentru a-l scoate din mașină.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști, care au spart un geam pentru a-l scoate din mașină5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei