Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 51 (8580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autoutilitară imobilizată și mai multe transporturi ilegale de material lemnos depistate în trafic

Duminică, 3 Martie 2024 (14:55:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O autoutilitară a fost imobilizată, iar mai multe transporturi ilegale de material lemnos au fost oprite de polițiști. Unul dintre cazuri s-a petrecut sâmbătă, la orele amiezii, pe drumul județean 209K, la Burla. Polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat din satul Voivodeasa. Acesta transporta lemn de foc specia fag și le-a declarat senin polițiștilor că nu deține aviz de însoțire.

Mașina a fost condusă la Ocolul Silvic Marginea, unde după activitatea de inventariere s-a constatat că este vorba de 3,72 mc de lemn. Marfa a fost confiscată, iar șoferul a primit o amendă. Mai mult, din verificări a rezultat că autoutilitarei în cauză i-a fost suspendată înmatricularea din data de 15 septembrie 2022, motiv pentru care s-a dispus și imobilizarea mijlocului de transport.

În timp ce conduceau acest vehicul spre Ocolul Silvic Marginea, polițiștii au mai depistat un alt transport ilegal. Mașina a fost oprită la Volovăț, iar la volan era tot un bărbat din Voivodeasa. Acesta transporta, tot fără documente legale, 3,15 mc lemn buștean gater specia rășinoase, iar cu această ocazie a declarat faptul că nu deține aviz de însoțire. A primit mai multe amenzi, inclusiv pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere și cartea de identitate.

Un al treilea transport cu probleme a fost depistat tot sâmbătă. O patrulă a Secției 3 Poliție Rurală Marginea a observat pe un drum neamenajat din vecinătatea râului Sucevița, în Marginea, o autoutilitară ce transporta material lemnos. La volan se afla un bărbat din Sucevița, care a precizat că nu are nici un aviz de însoțire pentru marfă. Autoutilitara a ajuns la Ocolul Silvic Marginea, unde după inventariere, s-a constatat că este vorba de 8,16 mc lemn de esență rășinoase (7,95 mc lemn gater din specia brad și molid și cantitatea de 0,21 mc lemn foc din specia brad), în valoare totală de 3.820 de lei. Marfa a fost confiscată, iar șoferul amendat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoutilitară imobilizată și mai multe transporturi ilegale de material lemnos depistate în trafic.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autoutilitară imobilizată și mai multe transporturi ilegale de material lemnos depistate în trafic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei