Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 49 (8578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Vocea Tinerilor - împreună pentru o comunitate mai bună”, dezbatere publică, la Suceava

Joi, 29 Februarie 2024 (13:25:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 100 de persoane au participant recent la o dezbatere publică intitulată „Vocea Tinerilor - împreună pentru o comunitate mai bună”, eveniment organizat la Auditorium „Joseph Smith”de Asociația Hope 4 Humanity, prin programele BucoviMEA și Generation EU, în parteneriat cu Asociația Studenților din Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

Am aflat de la organizatori că proiectul BucoviMEAeste dezvoltat de Hope 4 Humanity, cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+, având ca scop analiza identității culturale bucovinene și dezvoltarea spiritului civic în rândul tinerilor din județul Suceava.Programul Generation EUeste inițiat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, în parteneriat cu Institutul European din România, Asociația GEYC- Group of the European Youth for Change, Asociația Young Initiative și Centrele Europe Direct Cluj, Iași, Craiova și Timișoara.

Scopul dezbateriidesfășurate la finalul lunii februarie a fost de a facilita un dialog constructiv și de a identifica soluții concrete pentru implicarea activă a tinerilor în viața politică și civică.

 

·        Implicare. Viziune

Reprezentanți ai unor instituții publice, precum Consilii Locale, Consiliul Județean și Parlamentul European, au acceptat invitația de a avea un dialog deschis cu tinerii.Temele abordateau inclusrolul tinerilor în construirea unui viitor mai bun, educația formală și non-formală - oportunități pentru tineri, problemele cu care se confruntă tinerii din Suceava,soluții concrete pentru un viitor mai bun.

Reprezentanții Asociației Hope 4 Humanit au spus, la finalul dezbaterii, că tinerii suceveni au demonstrat dorință de implicare și o viziune clară pentru un viitor mai bun.„Concluzia dezbaterii a fost că implicarea activă a tinerilor este esențială, iar dialogul deschis și colaborarea cu instituțiile și organizațiile neguvernamentale sunt cheile succesului”, au transmis inițiatorii dezbaterii publice. Asociația Hope 4 Humanity își propune să continue organizarea de acțiuni civice în viitor, „pentru a oferi tinerilor o platformă pentru a-și exprima opiniile și a se implica activ în construirea unei societăți mai bune”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Vocea Tinerilor - împreună pentru o comunitate mai bună”, dezbatere publică, la Suceava.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Vocea Tinerilor - împreună pentru o comunitate mai bună”, dezbatere publică, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei