Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 49 (8578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șapte asistenți medicali au făcut contestații după proba scrisă la concursul de angajare la Spitalul Clinic de Urgență Suceava

Joi, 29 Februarie 2024 (12:01:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șapte dintre cei 66 de candidați care au picat la examenul scris susținut la concursul de angajare pe un post la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava au făcut contestații, dar după recorectarea tezelor nici unul nu a ajuns la cele 50 de puncte necesare pentru promovarea în a doua etapă, a interviului. Două contestații au fost făcute de asistenții medicali cu studii superioare și după reevaluare punctajul unuia dintre ei a scăzut de la 49 la 46, iar al celui de-al doilea a crescut de la 34,5 la 37,5.

Reamintim că dintre cei 22 de candidați înscriși pentru 4 posturi de asistent medical cu studii superioare, doar 11 au obținut la proba scrisă 50 de puncte. 

Pentru 6 posturi de asistent medical cu studii postliceale au fost înscriși 81 de candidați, dintre care au trecut de proba scrisă 26. Dintre candidații care nu au promovat 5 au făcut contestații: un candidat care a avut 40 de puncte a obținut același punctaj după recorectare; un candidat cu 42 de puncte a primit după contestație 42 de puncte, iar trei candidați au obținut un punctaj mai mare, dar insuficient pentru promovare, respectiv de la 45 la 48 de puncte, de la 46 la 48 de puncte și de la 46 la 49 de puncte.

Candidații admiși în urma examenului scris au interviul programat pentru data de 29 februarie a.c.. Rezultatele se vor afișa în data de 6 martie.

La proba scrisă pentru un post de muncitor necalificat, din 3 candidați au trecut 2, iar pentru un post de bucătar, ambii candidați au fost admiși. Ei vor susține  proba interviului pe 1 martie și pe 7 martie se vor afișa rezultatele.

Pentru 5 posturi de infirmier s-au înscris 21 de candidați, pentru 3 posturi de îngrijitor sunt 9 candidați și pentru două posturi de brancardier sunt 11 candidați. Posturile de infirmier sunt două la Cardiologie, unul la Medicină internă, unul la Gastroenterologie și unul la stația de Hemodializă; cele de îngrijitor – câte unul la Nefrologie, Cardiologie și Laborator BK, iar cele de brancardier – la Cardiologie/ USTAC și la Chirurgie generală. Proba scrisă va avea loc pe 5 martie, pe 11 martie va fi proba interviului și pe 15 martie se vor afișa rezultatele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte asistenți medicali au făcut contestații după proba scrisă la concursul de angajare la Spitalul Clinic de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șapte asistenți medicali au făcut contestații după proba scrisă la concursul de angajare la Spitalul Clinic de Urgență Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei