Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 49 (8578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aspirații

Primăria Suceava vrea să repare 60 de străzi în acest an. Dacă începe la 1 martie, ar însemna o stradă reparată în mai puțin de 5 zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Repararea străzilor din municipiul Suceava este o problemă care preocupă administrația locală, a declarat, miercuri, în conferință de presă, primarul Ion Lungu. Acesta a afirmat că în această perioadă primăria pregătește un set de 60 de străzi pe care intenționează să le repare în acest an. Dacă reparațiile ar începe la 1 martie și s-ar lucra zi de zi până la 30 noiembrie, adică 270 de zile, lucrările la o stradă ar trebui să dureze maximum 4 zile și jumătate pentru a le finaliza pe toate cele 60 anunțate.

Străzile pe care Primăria Suceava vrea să le repare în acest an sunt: Aurora, Castanilor, Celulozei, Cuza Vodă, Fântâna Albă, Gavril Tudoraș, General Iacob Zadik, Aleea Jupiter, Aleea Lalelelor, strada Măgurei, Mărășești, Mitropolit Vladimir Repta, Muncii, Narciselor, Octav Băncilă, Prieteniei, Rarău, Rulmentului, Stejarului, Teilor, Calea Unirii - drumurile laterale și parcările adiacente străzii, strada Victoriei, Vișinilor, Zorilor, 6 Noiembrie, Păcii, Doamna Maria Voichița, Ștefan Dracinschi, Ștefan Tomșa, Oituz, Ion Neculce, Miron Costin, Tipografiei, Aleea Venus, Aleea Saturn, Anastasie Crimca, Arcașilor, Aurel Vlaicu, Bradului, Dimitrie Cantemir, Dimitrie Dan, Aleea Dumbrăvii, Dumitru Neculuță, Gării, bulevardul George Enescu - strada de acces la Liceul Sportiv, strada Grigore Antipa, Iancu Flondor, Ion Creangă, I.G. Sbiera, Jean Bart, Liliacului, Mitocului, Nicolae Labiș, Prunului, Mircea Șeptilici, Traian Vuia, Vasile Alecsandri, Veronica Micle, parte din str. Nicolae Bălcescu - în fața Casei de Cultură, strada Șoimului.

„Iată 60 de străzi pe care noi vrem să le reparăm în acest an, la care se adaugă cele 12 străzi de pământ pe care le-am anunțat pentru asfaltare. Astăzi (n.r. miercuri), la ora 11.00, voi avea discuție cu reprezentanții firmelor care se ocupă de repararea străzilor în municipiul Suceava, respectiv cu SUCT, Autotehnorom, Florconstruct, în așa fel încât să avem în vedere ceea ce trebuie să facem. Să-și pregătească instalațiile, utilajele și, la momentul potrivit, să pornească stațiile de asfalt”, a declarat primarul Ion Lungu. Începerea și derularea lucrărilor de reparații la străzi depind întotdeauna de cum va fi vremea. Până când temperaturile vor crește suficient, reparațiile se fac „la rece”, acolo unde apar găuri în asfalt.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava vrea să repare 60 de străzi în acest an. Dacă începe la 1 martie, ar însemna o stradă reparată în mai puțin de 5 zile.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava vrea să repare 60 de străzi în acest an. Dacă începe la 1 martie, ar însemna o stradă reparată în mai puțin de 5 zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei