Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 49 (8578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Experiențe culinare noi, la Iulius Mall Suceava

Joi, 29 Februarie 2024 (13:30:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava continuă să aducă experiențe culinare din toate colțurile lumii, iar oferta de restaurante din food court a fost completată recent de Treevi Pizza al Taglio, un operator care a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultima perioadă.

Inspirată de bucătăria romană autentică, pizza al taglio sau ,,pizza la felie” este o experiență inedită în sine: crusta crocantă, acoperită de topping-uri dulci sau picante vă dezvăluie un festival culinar al gustului autentic roman. De la Diavola, Margherita, Capriciosa sau Peperoni, sortimentele de pizza care au făcut bucătăria italiană cunoscută în toată lumea, și până la alte sortimente reinterpretate după rețete ale gastronomiei internaționale sau cu specific roman, la Treevi găsiți o varietate de sortimente de pizza. „Savurează combinații cum sunt cele cu pepperoni, funghi e pecorino sau cu bacon și porchetta, toate pregătite cu pasiune și din cele mai proaspete ingrediente”, este îndemnul reprezentanților Iulius Mall Suceava. 

 

Și pentru că Treevi nu este doar despre pizza, feliile preferate pe care le alegeți pot fi însoțite de ciorbe delicioase gătite după rețete tradiționale. Fie că optați pentru o ciorbă a la grec, ardelenească cu tarhon, de pui sau de perișoare sau doriți să încercați un borș de legume cu hribi, o supă cremă sau un gulaș de vită, Treevi are preparate pentru toate gusturile. „Bucură-te de pizza chiar în food court-ul Iulius Mall, unde vei descoperi că experiența <al taglio> îți aduce savurarea unor preparate delicioase într-un mod simplu și accesibil”, au completat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Experiențe culinare noi, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Experiențe culinare noi, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei