Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 39 (8568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță consideră că Ioan Balan s-a remarcat doar prin osanalele aduse lui Gheorghe Flutur

Duminică, 18 Februarie 2024 (09:51:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava, Gheorghiță Mîndruță, a calificat ca „cel puțin amuzantă” afirmația deputatului liberal Ioan Balan potrivit căreia deputatul PSD Gheorghe Șoldan ar fi un „oportunist politic” care vrea să „căpușeze” activitatea președintelui Consiliului Județean Gheorghe Flutur. „Este cel puţin amuzantă, ca să nu spunem penibilă, ieşirea domnului deputat PNL Balan la adresa domnului deputat Şoldan. E drept că pe domnul Bălan o fotografie cu doamna Morgenstern nu-l face actor, după cum nici fotografiile cu oamenii politici, nu-l fac politician”, a spus Gheorghiță Mîndruță. El s-a întrebat cu s-a remarcat deputatul PNL Ioan Balan în toți anii de activitate parlamentară, în afară de faptul că i-a luat apărarea lui liderului liberalilor suceveni Gheorghe Flutur „de câte ori acesta l-a obligat să o facă şi i-a ridicat osanale de câte ori a fost necesar, pentru că altfel nu se mai regăsea pe liste”. Senatorul PSD de Suceava a mai precizat că este interesant cum unii parlamentari PNL nu văd bârna din ochiul lor, dar văd foarte clar paiul din ochiul altora. „De aceea aşteptăm cu interes alegerile de anul acesta pentru că, aşa cum a afirmat şi domnul Balan, <viaţa şi votul cetăţenilor> ne vor arăta adevărul. Iar dacă ne luăm după sondajele actuale, domnia sa trebuie să-l ovaţioneze din plin pe dnul Flutur lunile următoare ca să prindă cel puţin locul doi pe liste, altfel va trebui să demonstreze din postura de simplu cetăţean de ce este în stare. Din păcate nu credem că va fi în stare să facă mai multe decât a făcut din ipostaza de politician. Adică mai nimic”, a încheiat Gheorghiță Mîndruță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță consideră că Ioan Balan s-a remarcat doar prin osanalele aduse lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță consideră că Ioan Balan s-a remarcat doar prin osanalele aduse lui Gheorghe Flutur1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei