Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 39 (8568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Story de la Casa de Cultură, închis din nou după un control nocturn

Duminică, 18 Februarie 2024 (14:29:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Story care funcționează la subsolul Casei de Cultură din centrul municipiului Suceava a fost călcat din nou de forțele de ordine. În noaptea de sâmbătă spre duminică, echipaje ale Poliției, ISU, Poliției Locale și Jandarmeriei au descins în clubul care fusese închis și amendat la finalul lunii octombrie 2023 și care în mod normal nu trebuia să funcționeze pentru că nu avea autorizație.

La controlul de sâmbătă noapte s-a constatat că se derulau acte de comerț fără a deține autorizație de funcționare în acord cu prevederile privind comercializarea produselor și serviciilor de piață. Din acest motiv, a fost aplicată o amendă de 2.200 de lei, iar suplimentar s-a dispus suspendarea activității clubului. Pe românește, Clubul Story a fost închis.

La controlul din luna octombrie a anului trecut, pompierii au constatat nu mai puțin de 12 deficiențe, în capul listei fiind lipsa autorizației de securitate la incendii.

Pompierii au numărat în zona de dans/bar 450 de persoane care participau la petrecere, depășindu-se numărul maxim de utilizatori permis cu mai mult de 10%, conform documentației tehnice a operatorului economic. Afluxul mare de public s-a produs la terminarea balului bobocilor care a avut loc în acea seară la Casa de Cultură.

Având în vedere prevederile legale, a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în cuantum de 100.000 de lei și sancțiunea complementară de oprire a activității și de sigilare a spațiului respectiv, până la intrarea în legalitate.

Agentul economic avea posibilitatea de a achita jumătate din minimul prevăzut de legislație, adică 15.000 de lei. Între timp, adminstratorul Clubului Story a obținut autorizație de securitate la incendii și din punctul de vedere al ISU Suceava poate funcționa legal.

Din informațiile noastre, mai multe societăți care au deschis de-a lungul timpului club în această locație de la subsolul Casei de Cultură au fost nevoite să renunțe din cauză că obținerea autorizației de securitate la incendii presupunea costuri foarte mari.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Story de la Casa de Cultură, închis din nou după un control nocturn.
 Vizualizări articol: 2030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clubul Story de la Casa de Cultură, închis din nou după un control nocturn0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei