Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 39 (8568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Senatorul Mîndruță îi transmite deputatului Balan că verocitatea răspunsului acestuia arată că „vă e teamă și sunteți disperat”

Duminică, 18 Februarie 2024 (14:18:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava, Gheorghiță Mîndruță, a declarat în această după amiază, că rapiditatea răspunsului transmis de deputatul PNL Ioan Balan la adresa sa arată că acesta este disperat și îi este teamă. „Domnule Balan, rapiditatea, verocitatea și mai ales minciunile din răspunsul dvs. vin doar să confirme ceea ce am afirmat: vă e teamă și sunteți disperat!

În primul rând, încă de la început vă spun că nu o să intru într-un război al comunicatelor cu dumneavoastră, deoarece am foarte multă treabă în perioada aceasta. Numai că în timp ce eu am luat apărarea unui coleg mult mai tânăr decât mine şi pe care l-aţi acuzat pe nedrept, dumneavoastră vă apărați în permanență șeful de partid. Asta e marea diferență dintre noi doi”, a spus Gheorghiță Mîndruță. El a adăugat că în al doilea rând, din decență și bun simț nu o să facă publice detaliile din unele discuții care au avut loc în perioada la care Ioan Balan a făcut referire, respectiv la o întâlnire cu liderul PNL Niculae Ciucă. „Vă invit, cu toată asumarea, să îl rugați pe șeful dumneavoastră de partid, domnul Flutur, să vă pună la dispoziție lista de apeluri telefonice din perioada premergătoare vizitei premierului de atunci la Suceava, domnul Ciucă, mai ales telefoanele date în ziua vizitei. După studierea ei o să vă lămuriți cine pe cine a ,,curtat", deși știți deja adevărul, doar că vă e greu să îl acceptați. Așa cum nu mai e nevoie să vă aduc aminte că ați fost printre cei care mi-aţi strâns mâna și mi-aţi urat bun venit în echipă, deși singura dumneavoastră teamă era că mă duc la PSD și vă încurc și mai rău anul acesta”, i-a transmis senatorul PSD de Suceava deputatului Ioan Balan. Mîndruță a mai adăugat că dacă Ioan Balan nu poate să facă rost de istoricul apelurilor telefonice la care a făcut referire ar putea să îl ajute el cu această listă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Mîndruță îi transmite deputatului Balan că verocitatea răspunsului acestuia arată că „vă e teamă și sunteți disperat”.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Senatorul Mîndruță îi transmite deputatului Balan că verocitatea răspunsului acestuia arată că „vă e teamă și sunteți disperat”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei