Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 36 (8565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un minor a furat o mașină din centrul Sucevei și a fost urmărit de polițiști prin jumătate de oraș

Miercuri, 14 Februarie 2024 (20:14:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Urmărire spectaculoasă în după-amiaza zilei de miercuri, pe străzile din municipiul Suceava, pe urmele unui tânăr care furase o mașină. Angajatul firmei Souvlaki Yanaki a lăsat cheile în contactul unui autoturism VW Caddy, în fața sediului firmei de pe strada Curtea Domnească. În doar câteva secunde un tânăr care se afla prin zonă a profitat de ocazie, a luat mașina și a plecat la plimbare. Angajații fast-foodului au observat că mașina pleacă din fața societății și au alertat imediat Poliția.

Pe urmele hoțului au plecat mai multe echipaje de poliție, iar după o urmărire pe mai multe străzi din zona centrală s-a reușit blocarea autoturismului în fața Primăriei Suceava.

Aventura nu s-a terminat însă aici, pentru că hoțul a abandonat mașina și a fugit pe jos, în încercarea de a scăpa de polițiști.

Acesta a fugit prin Parcul Universității, pe la Piața Mică, stația de ambulanță și a fost capturat abia în fața Spitalului Județean Suceava.

Cel în cauză este un adolescent de 17 ani, din Milișăuți, elev al unui colegiu din Rădăuți.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0. El va fi cercetat cel mai probabil pentru comiterea infracțiunilor de furt și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Trebuie menționat că pe timpul urmăririi mașina furată nu a fost avariată.

 

Același minor de 17 ani a recunoscut în timpul audierilor de la Poliție că în cursul zilei de miercuri a mai furat o mașină din municipiul Suceava. S-a întâmplat la amiază, în jurul orei 12.15, în cartierul Obcini. Este vorba de o mașină lăsată în fața unui local cu cheile în contact și neasigurată. Proprietarul a reclamat furtul la Poliție, iar mașina a fost găsită câteva ore mai târziu, abandonată pe Calea Cernăuți din municipiul Suceava. Cel mai probabil tânărul va fi pus sub acuzare și pentru acest furt.

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un minor a furat o mașină din centrul Sucevei și a fost urmărit de polițiști prin jumătate de oraș.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un minor a furat o mașină din centrul Sucevei și a fost urmărit de polițiști prin jumătate de oraș5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei