Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 36 (8565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Ioan Balan susține comasarea alegerilor pentru o prezență cât mai mare la urne

Miercuri, 14 Februarie 2024 (09:49:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul sucevean Ioan Balan a declarat că atât el, cât și partidul din care face parte, PNL, susțin comasarea alegerilor pentru Parlamentul European cu cele locale.

”Un partid politic democratic trebuie să-și dorească și să acționeze astfel încât românii să participe într-un număr cât mai mare la vot și să-i legitimeze cât mai puternic pe viitorii aleși. Acesta este și motivul pentru care Partidul Național Liberal susține organizarea alegerilor la care se prezintă cei mai mulți alegători – alegerile locale – simultan cu alegerile care au cea mai mică rată de prezență – alegerile pentru Parlamentul European. Mă bucur că la nivelul conducerii PNL s-a dat un vot, în unanimitate, atât pentru posibilitatea organizării simultane a celor două tipuri de alegeri, cât și pentru ca votul în diaspora la alegerile europarlamentare să se desfășoare pe durata a două zile, pentru ca cetățenii români din străinătate să nu mai aibă dificultăți ca în anii trecuți”, a arătat Ioan Balan.

Acesta a mai anunțat că la Suceava, Partidul Național Liberal va veni în fața cetățenilor cu o echipă de primari și de consilieri, în frunte cu Gheorghe Flutur, ”adică va veni cu cea mai performantă soluție pentru administrația publică suceveană”.

”Dincolo de candidații noștri liberali, performanți și dedicați comunităților lor, noi venim în fața oamenilor cu fapte concrete, cu ceea ce am muncit, cu proiecte duse la cap și cu un plan de dezvoltare pe termen lung pentru Bucovina. Așadar, noi, liberalii, vom propune sucevenilor oameni harnici, proiecte utile și soluții pentru viitor”, a mai spus Ioan Balan.

Deputatul liberal a mai menționat că dezbaterile publice pe marginea prezenței mari a românilor la vot au arătat clar oamenilor cine sunt cei care se tem de votul românilor.

”Extremiștii și populiștii și-au dat arama pe față, arătând că nu le place elementul de bază al democrației – votul românilor! Că le este teamă dacă românii vor veni în număr mare la urne și vor confirma că la Suceava avem cea mai performantă echipă din administrație, condusă de președintele Gheorghe Flutur și susținută de noi, parlamentarii liberali. Am toată convingerea că la votul din iunie sucevenii vor stabili un record de prezență la urne, că vor alege o echipă liberală care garantează dezvoltarea și prosperitatea în Suceava și îi vor sancționa drastic pe extremiștii care nu știu decât să dezbine și să promoveze ura între oameni”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan susține comasarea alegerilor pentru o prezență cât mai mare la urne.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Ioan Balan susține comasarea alegerilor pentru o prezență cât mai mare la urne1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei