Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 36 (8565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanca Liliana Agheorghicesei face parte din conducerea Patronatului European al Femeilor de Afaceri

Miercuri, 14 Februarie 2024 (16:02:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, Liliana Agheorghicesei, face parte din conducerea Patronatului European al Femeilor de Afaceri, ocupând funcția de vicepreședinte. Lansarea noului Patronat European al Femeilor de Afaceri (PEFA) a avut loc în data de 12 februarie 2024, la o zi distanță de Ziua Internațională a femeilor din domeniul științei.

Primul eveniment marca PEFA a fost găzduit de Departamentul pentru Evaluare Integrată şi Monitorizarea Programelor Finanţate din Fonduri Publice şi Europene din cadrul Guvernului României și s-a bucurat de prezența a peste 200 de invitați, reprezentanți ai Guvernului României, ai ministerelor, autorităților și instituțiilor publice locale și centrale, organizații de la nivel local, național și internațional și mediul de afaceri. Cu acest prilej a avut loc și conferinţa „PEFA: Egalitatea de gen. Agenda 2030”, care a adus în discuție subiecte de interes general, promovând tratamentul egal şi just pentru femei şi bărbați în toate aspectele vieţii, inclusiv în ceea ce priveşte accesul la educaţie, locuri de muncă, salarizare şi implicare în viaţa politică şi în societate. În cadrul discuțiilor s-a arătat faptul că, în prezent, doar 40% dintre antreprenorii din ţara noastră sunt femei, însă prin intermediul egalităţii de gen acest procent ar putea să crească. De precizat că bazele Patronatului European al Femeilor de Afaceri au fost puse de patru antreprenoare din România, respectiv Andreea Negru - președinte, Lorena Stoian - prim-vicepreședinte, Alina Paul - vicepreședinte şi Liliana Agheorghicesei – vicepreședinte, care şi-au propus să-şi unească forţele şi să lupte pentru a promova egalitatea de gen şi pentru a produce schimbări în peisajul economic autohton.

„Avem ocazia, pe deplin, să schimbăm peisajul economic, să promovăm o cultură a incluziunii în mediul de afaceri, dar şi în societate. Ne propunem să lucrăm împreună cu reprezentanţii autorităţilor publice, ai mediului de afaceri, ai organizaţiilor non-guvernamentale, reprezentanţi ai presei şi cu toate părţile interesate pentru a crea un mediu de afaceri propice pentru a promova egalitatea de gen, rolul şi importanţa femeii în societate. Împreună pentru o societate modernă, dezvoltăm parteneriate cu organizaţii similare din state-membre ale Uniunii Europene”, a declarat preşedintele PEFA, Andreea Negru. La rândul ei, Liliana Agheorghicesei și-a exprimat dorința de a lupta alături de întreaga echipă PEFA pentru ca egalitatea de gen să se transforme în realitate, iar rolul femeii în societate să fie recunoscut la justa sa valoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Liliana Agheorghicesei face parte din conducerea Patronatului European al Femeilor de Afaceri.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanca Liliana Agheorghicesei face parte din conducerea Patronatului European al Femeilor de Afaceri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei