Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 32 (8561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O sesiune de cumpărături de la Iulius Mall poate să vă aducă vouchere și cadouri atractive

Vineri, 9 Februarie 2024 (09:02:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O sesiune de cumpărături de la Iulius Mall poate să vă aducă vouchere și cadouri atractive. În perioada 9-13 februarie 2024, la cumpărături de minimum 300 de lei, având cel mult trei bonuri cumulate din magazine diferite, un client poate câștiga vouchere de la BijuBOX, Mesopotamia, Crazy Bubble sau multe alte surprize.

Veți fi înscris automat la tombolă, astfel că aveți șansa câștigării unei sesiuni de relaxare la SPA și unei cine la Hotel Mandachi. Nu uitați că sunt pregătite 105 premii în fiecare zi, așa că fiți gata pentru shopping și bucurați-vă de surprizele oferite de Iulius Mall Suceava. Câștigătorii vor fi aleși de către softul campaniei, iar pentru mai multe detalii, aveți la dispoziție regulamentul pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Tot în acest weekend, Târgul de Nunţi ,,Bucovina”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, revine la Iulius Mall Suceava cu inspirația de care aveți nevoie anul acesta, pentru ca nunta voastră să devină o sărbătoare cu adevărat magică. Veți avea ocazia să descoperiți trendurile anului 2024 în domeniu, dar și să primiți sugestii și sfaturi de la expozanții care vor oferi soluții personalizate în funcție de cerințele voastre. 

„Tu unde ai vrea să îți întâlnești dragostea? Indiferent că vei găsi persoana specială pe neașteptate, stând în trafic, sau vrei să evoci momentele primelor clipe petrecute împreună, dă-i întâlnire la Iulius Mall Suceava și sărbătorește dragostea cu premii la cumpărături. De Valentine’s Day, participă la campanie și ai șansa câștigării unui pachet romantic la Hotel Mandachi, pentru tine și jumătatea ta. Vino la Iulius Mall Suceava, pregătește-i cea mai frumoasă experiență romantică și bucură-te de shopping, explorând opțiunile variate pe care brandurile ți le pun la dispoziție. Vei avea parte de incursiuni romantice și de momente pline de bucurie în căutarea cadoului perfect”, au transmis reprezentanții Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O sesiune de cumpărături de la Iulius Mall poate să vă aducă vouchere și cadouri atractive.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O sesiune de cumpărături de la Iulius Mall poate să vă aducă vouchere și cadouri atractive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei