Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 32 (8561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au început pregătirile pentru Cupa Sucevei la lupte greco-romane

Vineri, 9 Februarie 2024 (19:06:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala de sport a Complexului Unirea va fi gazda unei interesante competiții juvenile în primele zile ale primăverii, pe data de 2 martie. Este vorba de Cupa Sucevei la lupte greco-romane, o întrecere la care sunt așteptați luptători în afirmare de pe întreg cuprinsul țării. Evenimentul, care se anunță unul de top din toate punctele de vedere, este organizat de Asociația Progresistă Pro Excelența, în parteneriat cu Asociația Județeană de Lupte.

Întrecerea, care se va derula sub mottoul „Îndrăznește să visezi. În inima fiecărui copil se ascunde un campion”, va avea în program concursuri de copii (născuți între anii 2014 și 2016 - categoriile de greutate 30, 40, 50 și 60 de kilograme), juniori IV (născuți între anii 2011 și 2013 - categoriile de greutate 32, 36, 40, 44, 52 și 56 de kilograme), și juniori Under 15 (născuți în anii 2009 și 2010 - categoriile de greutate 38, 52, 57, 62, 68 și 75 de kilograme). Directorul tehnic al Cupei Sucevei este reputatul antrenor Valerică Gherasim.

„Disciplina lupte greco-romane este un sport cu o mare tradiție în județul Suceava și a produs de-a lungul timpului mari campioni, adevărate legende, precum Ștefan Rusu, Ilie Matei, Ioan Grigoraș, Ion Irimiciuc, Ovidiu Croitoru sau George Rotari, ce au adus cinste României pe marile arene internaționale. Tocmai de aceea, ne-am gândit să organizăm la Suceava un eveniment de excepție dedicat tinerilor luptători aflați la început de drum și suntem siguri că pe 2 martie va rezulta o întrecere plină de pasiune și competitivitate”, a declarat directorul de concurs George Andronic, fost luptător la CSM Suceava, în prezent om de afaceri.

Informații suplimentare și detalii despre înscrierea la Cupa Sucevei se pot afla la numărul de telefon 0745.409.077.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început pregătirile pentru Cupa Sucevei la lupte greco-romane.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început pregătirile pentru Cupa Sucevei la lupte greco-romane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei