Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 27 (8556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Inginerul silvic Daniel Popovici va candida din partea AUR pentru primăria comunei Mitocu Dragomirnei

Duminică, 4 Februarie 2024 (10:30:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a lansat sâmbătă la Dragomirna, în inima Bucovinei, în apropiere de Mănăstirea Dragomirna și la câțiva pași de Mănăstirea Sihăstria Dragomirnei, candidatul pentru primăria Mitocu Dragomirnei, în persoana inginerului silvic Daniel Popovici. Lansarea candidatului acestui partid pentru primăria Mitocu Dragomirnei a avut loc în prezența deputaților de Suceava Florin Pușcasu și Dorel Acatrinei, a candidatului AUR pentru Parlamentul European, prof.univ.dr Veronica Grosu, a coordonatorului județean adjunct Ionel Vasiliu și a mai multor membri și simpatizanți AUR.

„Sunt născut în satul  Mitocași, am 40 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. Administrez o societate comercială în domeniul silvic din 2011, am experiență în administrația publică locală și nu am renunțat niciodată la gândul de a pune umărul la dezvoltarea comunei. Această misiune plină de provocări și încercări este dedicată doar pentru binele întregii comunități. Sunt hotărât să lupt pentru nevoile și aspirațiile locuitorilor noștri, aducând schimbări pozitive și servind cu responsabilitate. Vă invit să vă alăturați acestei călătorii pentru a construi împreună un viitor mai bun pentru comunitatea noastră”, a declarat Daniel Popovici.

De precizat că întâlnirea de sâmbătă a marcat o premiera pentru familia AUR din Bucovina, respectiv lansarea primului candidat la primărie din  județul Suceava.

În cadrul ședinței, Daniel Popovici ținut să facă o scurtă radiografie a situației din Mitocu Dragomirnei, după care a prezentat câteva soluții pentru dezvoltarea comunei.

Printre problemele semnalate de acesta se numără infrastructura rutieră deficitară, lipsa utilităților, apă, canal și gaz, subdezvoltare în învățământ, sănătate, cultură etc. El consideră că Mitocu Dragomirnei, la nivel de dezvoltare, este la „nivelul clasei a I-a, cel mult a II-a”.

„Cu toții ați trăit o mare aventură pe acest drum din satul Dragomirna pe care ați venit spre locația acestui eveniment. Nu trebuie să mai vină rușii, drumul este bombardat deja. Nici în Lipoveni situația nu este mai roz, sat care se află la patru kilometri de municipiul Suceava. Nu va sfătuiesc să faceți traseul Lipoveni – Suceava pe drumul județean de 3 km care se află acolo, pentru că este mai rău ca aici”, a punctat candidatul Aur, făcând referire la starea drumurilor din comuna. Daniel Popovici a arătat că Mitocu Dragomirnei, deși se află la șase kilometri de centrul municipiului Suceava, nu excelează la capitolul dezvoltare.

„Am alături de mine, în organizația AUR Mitocu Dragomirnei oameni capabili și dedicați, dispuși să facă tot posibilul pentru a duce comuna la un grad ridicat de dezvoltare. Suntem rămași în urmă și asta ne doare mult. Localitatea noastră ar trebui să fie în topul localităților moderne. Unii spun că vor Bucovina înainte, de parcă noi am vrea să o ducem înapoi. Mitocu Dragomirnei se află în Bucovina și suntem aici pentru a porni reconstrucția și dezvoltarea comunei. Va solicit să veniți alături de noi, să dăm dovadă de unitate și să ne angajăm la o muncă asiduă pentru a fi mândri de localitatea noastră”, a încheiat Daniel Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inginerul silvic Daniel Popovici va candida din partea AUR pentru primăria comunei Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Inginerul silvic Daniel Popovici va candida din partea AUR pentru primăria comunei Mitocu Dragomirnei1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei