Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 27 (8556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Două coduri galbene emise pentru județul Suceava de ANM

Duminică, 4 Februarie 2024 (10:35:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația Națională de Meteorologie a emis în dimineața zilei de duminică mai multe avertizări de vreme rea. Pentru județul Suceava sunt două coduri galbene, valabile de duminică, ora 14.00 și până luni seară, ora 22.00. Primul cod este valabil în intervalul 4 februarie, ora 14.00 – 5 februarie, ora 8.00. Meteorologii anunță intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ și viscol în zona montană înaltă (la altitudini de peste 1.500 m). În intervalul menționat, vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, iar local în sudul Olteniei, Transilvania, Maramureș și nordul Crișanei, precum și la munte vor fi rafale de 55...70 km/h. În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1.500 m, rafalele vor depăși 90…110 km/h, vizibilitatea va fi redusă și va fi viscol. Începând din orele serii, aria precipitațiilor moderate cantitativ (10...15 l/mp) va cuprinde cea mai mare parte a zonei de munte. Vor predomina ploile, determinând topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la peste 1.500 m va ninge.

Al doilea cod galben valabil pentru județul Suceava este pentru ziua de luni, 5 februarie, între orele 8.00-22.00. Conform datelor transmis de ANM vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, precipitații moderate cantitativ la munte. Vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării.

La munte vor fi rafale de 70...100 km/h, iar în Transilvania, sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei viteza vântului va atinge 65...75 km/h. În Crișana, Maramureș, Dobrogea, local în Banat și Moldova și în restul Olteniei și Munteniei vor fi intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55...60 km/h.

În zona de munte temporar vor fi precipitații moderate cantitativ (15....20 l/mp). Vor predomina ploile, determinând topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la peste 1.700 m va ninge viscolit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două coduri galbene emise pentru județul Suceava de ANM.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două coduri galbene emise pentru județul Suceava de ANM0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei