Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 27 (8556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi din zona Fălticeni, premiați la Concursul Național ,,La Școala cu Ceas”, desfășurat la Râmnicu Vâlcea

Duminică, 4 Februarie 2024 (12:42:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți elevi din zona Fălticeni au participat sâmbătă, 3 februarie 2024, la cea de-a XXV-a ediție a Concursului Național Interdisciplinar ,,La Școala cu Ceas”, desfășurat la Râmnicu Vâlcea. La disciplina geografie, s-au înscris 482 de elevi din clasele V-VIII din toată țara.

14 dintre acești elevi au fost din zona Fălticeni, de la Colegiul Național ,,Nicu Gane” Fălticeni, Școala Gimnazială Oniceni și Școala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei, și au obținut premii importante.

În urma evaluării, elevii au obținut următoarele premii: la clasa a VIII-a: Nechifor Eusebiu, Premiul I și Cupa; Dicher Thomas Lucian, Premiul I și Cupa; Sasu Alexandru, Premiul II; La clasa a VII-a: Apostol Andreea, Premiul I; Moisii Maria, Mențiune; la Clasa a VI-a: Câmpan Antim, Premiul I; Ciubotariu Codruț Nicolae, Premiul III; Pinticanu Flavia Maria, Premiul III; Dicher Lucas, Premiul III; Buchilă Alexandra Ioana, Premiul Special al SGR; la clasa a V-a: Radion David Andrei, Premiul III; Ciobanu Patrick Ioan, Mențiune; Cora Darius Cristian, Mențiune.

Elevii de la Colegiul Național ,,Nicu Gane” Fălticeni sunt pregătiți de prof. dr. Marcel Porof și de prof. Mioara Vasiliu, cei de la Școala Gimnazială Oniceni sunt coordonați și pregătiți de prof. Iuliana Moisii, iar elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei fac pregătire cu prof. Dan Beraru.

Echipajul fălticenean a fost însoțit la Râmnicu Vâlcea de profesorii Marcel Porof și Iuliana Moisii. „Mulțumim Primăriei Fălticeni, Clubului Rotary, firmei Romfour și părinților pentru susținere și pentru faptul că au făcut posibilă această participare”, au transmis profesori coordonatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi din zona Fălticeni, premiați la Concursul Național ,,La Școala cu Ceas”, desfășurat la Râmnicu Vâlcea.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi din zona Fălticeni, premiați la Concursul Național ,,La Școala cu Ceas”, desfășurat la Râmnicu Vâlcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei