Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 27 (8556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Iar mă freacă grija

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumneavoastră, cei care citiţi această rubrică, ştiţi foarte bine că în fotbal, iubirea mea cea mare, unică şi străveche (adică de prin 1958!) se numeşte Real de Madrid. De ani buni, sunt un "madridista" cu acte, şi sper cu maximă convingere că va veni şi ziua aia în care o să am banii cu care să merg pe Bernabeu să văd un meci, nu contează cu cine, poate fi şi cu Getafe! Dacă am ajuns aici, atunci trebuie să-l citez pe Gică Craioveanu care, consultat telefonic de Digi Sport alaltăieri noaptea, după meciul Getafe - Real 0-2 (0-1), în pofida faptului că nu e deloc vreun fan al Real-ului, a spus ca Real joacă excepţional în acest sezon, că în meciul cu Getafe a câştigat la pas, aparent fără vreun efort, şi că dacă luau în serios toate ocaziile avute, jucătorii de la Real ar fi putut câştiga la o diferenţă de 4-5 goluri sau chiar vreo 7. Perfect adevărat, iar faptul căReal are acum în faţa lui Atletico şi a Barcelonei 11 puncte vorbeşte de la sine despre ce înseamnă Real în 2024, un an în care nu cred că o poate opri cineva din drumul către titlu în Spania şi Champions' League în Europa. Atacul este o încântare, Vinicius şi Rodrygo primind din acest sezon şi suportul lui Bellingham, devenit din start un jucător fundamental, poate chiar cel mai bun în actuala formulă. Numai căReal are o ţintă: Kyliam M'Bappe, cel mai bun jucător al lumii de câţiva ani încoace, chiar dacă nu are şi trofeele care să confirme asta. Se pare că negocierile sunt pe final, toată lăcomia lui Kylian şi a familiei găsind răspuns favorabil la Florentino Perez. Se naşte totuşi întrebarea: dacă echipa e aproape de perfecţiune fără el, oare sosirea lui M'Bappe nu va deregla ceva, înainte de a o duce pe noi culmi? Bellingham a devenit idolul tribunelor (şi al meu, vă jur!), însă sosirea francezului nu i-ar putea dăuna măcar în plan psihic? Am mai spus-o, o mai zic o dată: aşa cum Ibrahimovici n-a ajuns niciodată la Real (iar Real a trăit bine mersi şi fără el...), poate că ar fi bine să ratăm şi venirea lui M'Bappe!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iar mă freacă grija.
 Vizualizări articol: 881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iar mă freacă grija5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei