Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 26 (8555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vernisajul expoziției de fotografie „Bucovina, pe dealuri neumblate”, sâmbătă, la Casa de Cultură din Vatra Dornei

Vineri, 2 Februarie 2024 (13:03:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei va găzdui, sâmbătă, 3 februarie 2024, începând cu ora 12.00, vernisajul expoziției de fotografie „Bucovina, pe dealuri neumblate”.

La galeria de artă dorneană pot fi admirate, până pe 15 februarie 2024, 34 de lucrări ale fotografilor Nicoleta Andrian, Codrin Anton, Cosmin Bolohan, Alin Calinciuc, Valentin Ciobanu, Robert Cîrdei, Remus Dăneasă, Constantin Galan, Cristian Istrate, Raul Koka, Adrian Mitu, Casian Mitu, David Netedu, Laura Păvăloaia, Lăcrămioara Pânzaru și Marius Vasiliu, toți membri ai Clubului Fotografilor Suceveni, care au surprins cu aparatul foto imagini deosebite din Bucovina.

Acest proiect a beneficiat de sprijinul Consiliului Județean Suceava, precum și al sponsorilor: Darex Auto, Romfour, Raitar, AlroMob, Livada lu’ Gavril, Corel Files, Corel Cont și Account & tax. Parteneri ai evenimentului sunt Casa de Cultură „Platon Pardău” Vatra Dornei, Visit Vatra Dornei, Ziarul de pe Net și Pensiunea „La Fereastra Raiului” din Sadova.

Publicul va putea admira o colecție impresionantă de fotografii ce explorează esența și farmecul Bucovinei, dar va cunoaște și niște artiști talentați dedicați artei fotografice. 
Unul dintre expozanți, artistul fotograf Codrin Anton, a spus că această expoziție reprezintă finalizarea proiectului lansat de Asociația Educație Joc Sens pentru Clubul Fotografilor suceveni, „respectiv a doua ediție a taberei de fotografie a clubului, tabără care s-a desfășurat la Sadova, în perioada 13-15 octombrie 2023, la Pensiunea La Fereastra Raiului. Au participat 16 membri ai clubului, plus lectorul Marius Vasiliu. În expoziție se regăsesc câte două fotografii ale fiecărui participant în tabără. Suntem la a 68-a întâlnire a clubului în cei aproape 7 ani de activitate". Reprezentanții Casei de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei invită publicul la vernisaj, pentru a admira lucrările din expoziția „Bucovina, pe dealuri neumblate”. „Talentele lor, atât cele consacrate, cât și cele emergente, au contribuit la bogăția și diversitatea vizuală a expoziției <Bucovina, pe dealuri neumblate>”, au transmis organizatorii expoziției, care așteaptă ca dornenii și nu numai să aibă curiozitatea de a descoperi Bucovina prin ochii fotografilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vernisajul expoziției de fotografie „Bucovina, pe dealuri neumblate”, sâmbătă, la Casa de Cultură din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vernisajul expoziției de fotografie „Bucovina, pe dealuri neumblate”, sâmbătă, la Casa de Cultură din Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei