Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 26 (8555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan dă asigurări că recalcularea pensiilor va fi făcută și va fi plătită așa cum a promis PSD

Vineri, 2 Februarie 2024 (10:18:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a asigurat pe pensionari că reclalcularea pensiilor va fi făcută și va fi plătită așa cum au promis social democrații. Ioan Stan a făcut referire la recenta vizită a oficialilor FMI şi sugestiile acestora cu privire la economia românească, el precizând că acestea sunt doar simple recomandări, care nu impun nimic guvernului. „Drept urmare, nu se modifică nimic din programul de guvernare asumat de Premierul Ciolacu. De altfel,  acest tip de recomandări trebuie tratate cu rezerva necesară, date fiind corecțiile repetate pe care FMI a fost nevoit să le facă propriilor scenarii și prognoze. În consecinţă, pensionarii să fie liniștiți! Recalcularea se va face și va fi plătită așa cum a promis PSD, respectiv în luna septembrie din acest an. Banii sunt prevăzuți în buget, iar calendarul se va respecta, indiferent de opiniile unor analiști de la FMI sau de la alte organisme financiare”, a declarat Stan.

El a adăugat că românii trebuie să ştie că în 2024 nu vor crește nici taxele și nici impozitele, motiv pentru care nu se poate pune problema majorării impozitului pe salariu. „Premierul Ciolacu a dat repetate asigurări în acest sens. De altfel,  PSD se opune categoric unei astfel de măsuri care i-ar afectat cel mai mult pe salariații cu venituri mici. Modelul corect de impozitare este cel progresiv care presupune o scădere a impozitelor pe muncă la cei cu venituri mici și o impozitare pe măsură la cei cu venituri mari”, a precizat președintele PSD Suceava. El a arătat că acest model va putea fi implementat după digitalizarea ANAF astfel încât veniturile salariaților să fie globalizate automat, fără o nouă sarcină birocratică pentru contribuabili.

„Amintim că vizita delegației FMI în România este una de rutină, pentru consultări uzuale în privința indicatorilor macroeconomici, așa după cum prevede statutul FMI. În niciun caz nu se pune problema vreunui nou acord cu FMI-ul, guvernul României având deplina libertate de acțiune”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan dă asigurări că recalcularea pensiilor va fi făcută și va fi plătită așa cum a promis PSD.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Stan dă asigurări că recalcularea pensiilor va fi făcută și va fi plătită așa cum a promis PSD1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei