Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 20 (8549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Consiliul Județean va aloca încă aproape 1,5 milioane de lei pentru modernizarea bazei nautice de la Fălticeni

Vineri, 26 Ianuarie 2024 (13:54:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava va suplimenta, din bugetul propriu, cu încă aproape 1,5 milioane de lei, suma alocată pentru reabilitarea, modernizarea, consolidarea și extinderea bazei nautice de la Fălticeni. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că va propune și va susține acest proiect în prima ședință a deliberativului.

„Apreciem și încurajăm campionii, încurajăm și susținem performanța. Într-un parteneriat cu Primăria municipiului Fălticeni vom finanța reabilitarea, modernizarea, consolidarea și extinderea bazei nautice din municipiul Fălticeni. Aşa cum am promis atunci când am decernat canotorilor noștri olimpici titluri de cetățeni de onoare, ne implicăm și financiar în realizarea unei baze nautice la Fălticeni care să permită pregătirea pentru performanță și care să încurajeze tinerii să se îndrepte către acest sport”, a declarat Flutur. Astfel, în prima ședință de Consiliu Județean va fi supusă votului consilierilor propunerea de a suplimenta fondurile alocate municipiului Fălticeni cu suma de 1.476.720 lei, din bugetul propriu al județului Suceava, pentru finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiție ”Reabilitare, modernizare, consolidare și extindere bază nautică din municipiul Fălticeni”.

Între Consiliul Județean și administrația locală din Fălticeni există un acord de asociere din martie 2023 pentru realizarea acestei investiții, pentru care inițial administrația județeană a alocat 1,5 milioane de lei. „Întrucât la momentul actual stadiul de execuție al lucrărilor realizate este de 40,57%, iar termenul de finalizare este luna iulie 2024, municipiul Fălticeni solicită încheierea unui act adițional la acordul de asociere și suplimentarea finanțării cu suma de 1.476.720 lei, necesară finalizării lucrărilor la obiectivul de investiție, până la concurența sumei reprezentând jumătate din bugetul total al investiției”, a explicat Flutur.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean va aloca încă aproape 1,5 milioane de lei pentru modernizarea bazei nautice de la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consiliul Județean va aloca încă aproape 1,5 milioane de lei pentru modernizarea bazei nautice de la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei