Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 20 (8549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur îi solicită lui Simion să se întâlnească duminică într-un birou din Casa Culturii din Suceava, nu în stradă

Vineri, 26 Ianuarie 2024 (12:41:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prognozata întâlnire de duminică, 28 ianuarie a.c., dintre liderul PNL, Gheorghe Flutur și cel al AUR, George Simion, ar putea avea loc într-un birou din Casa Culturii din Suceava, și nu în stradă, așa cum se anticipase inițial. Propunerea a venit din partea lui Gheorghe Flutur, care afirmă că vrea „o discuție civilizată”.

„Așa cum am afirmat în spațiul public, duminică, 28 ianuarie, voi fi în centrul Sucevei pentru a sta de vorba cu cei interesați despre dezvoltarea județului Suceava. În acest context și având în vedere declarațiile dumneavoastră, că doriți să faceți un miting, vă propun ca la ora 15:00 să avem o discuție într-un birou din Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la care să participăm eu cu încă doi colegi ai mei și dumneavoastră împreună cu alți doi colegi ai dumneavoastră. Propun o discuție civilizată, constructivă, despre probleme și soluțiile de dezvoltare a județului Suceava”, a afirmat Flutur.

Liderul liberal a mai spus că în ultimele zile el a avut întâlniri cu cetățenii în mai multe zone din județ, cu care a discutat „prioritățile anului 2024, urgențele”. „Duminică avem o astfel de întâlnire în intervalul 13:00 - 15:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Suceava. Sunt adeptul discuțiilor civilizate și îmi exprim speranța că vom găsi cale de dialog din care cetățenii să înțeleagă care sunt soluțiile cele mai bune pentru ei. Vă aștept la ora 15:00 la Casa de Cultură din Suceava, etaj 1, în formatul 3 + 3”, a mai spus Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi solicită lui Simion să se întâlnească duminică într-un birou din Casa Culturii din Suceava, nu în stradă.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur îi solicită lui Simion să se întâlnească duminică într-un birou din Casa Culturii din Suceava, nu în stradă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei