Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 20 (8549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Volumul „Destine fracturate”, de Vasile Aioanei, va fi lansat în prima zi din februarie, la Biblioteca Bucovinei

Vineri, 26 Ianuarie 2024 (13:01:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Volumul „Destine fracturate”, de Vasile Aioanei, va fi lansat, joi, 1 februarie 2024, la ora 11:00, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” - Sala de Artă „Elena Greculesi”. Prezintă: Simona Modreanu, Florin Cîntic, Cella Negoiescu, Mihaela Grădinariu, Luminița Reveica Țaran, Elena Mândru.

Organizatorii (Biblioteca Bucovinei, Societatea Scriitorilor Bucovineni (SSB) și Editura Junimea) au pregătit și un moment muzical, ce va fi susținut de Puiu Crețu (la flaut) și Lenuța Rusu (solist vocal).

Moderator: Alexandru Ovidiu Vintilă, președintele SSB. Conform datelor publicate pe site-ul Editurii Junimea, scriitorul Vasile Aioanei s-a născut pe 14 ianuarie 1961, în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, cu licenţă în dreptul civil şi master în economie la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Debutează literar în 2021, în cadrul Cenaclului „Ţara de Sus”, cu proză în revista „Însemnări Bucovinene” şi în Almanahul 2022 al revistei. Publică proză din anul 2022 şi în revistele „Surâsul Bucovinei” a Cenaclului „Nectarie” din localitatea Vama şi „Moldova Literară” a Societăţii Scriitorilor Fără Frontiere Iaşi, iar din anul 2023, în revista „Iaşul Cultural”. Scoate de sub tipar în anul 2021 romanul ”Casa Ileana, o poveste fără sfârşit…”, iar în 2022 romanele ”Misterul sentimentelor” şi ”Pedeapsa divină”.

Vasile Aioanei este membru al Societăţii Scriitorilor Bucovineni (Suceava) şi al Societăţii Scriitorilor Fără Frontiere (Iaşi). Palmares: Premiul „Ion Creangă” al revistei „Însemnări Bucovinene”, pentru fiecare din romanele ”Casa Ileana, o poveste fără sfârşit…”, ”Misterul sentimentelor” şi ”Pedeapsa divină”; Medalie de argint la Târgul internaţional de carte „Euroinvent” ediţia 2023 Iaşi, pentru romanul ”Pedeapsa divină”; Medalie de aur la Târgul internaţional de carte „Euroinvent” ediţia 2023 Iaşi, pentru romanul ”Misterul sentimentelor”; Marele premiu (trofeu) la Târgul internaţional de carte „Euroinvent” ediţia 2023 Iaşi, pentru romanul ”Casa Ileana, o poveste fără sfârşit…”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volumul „Destine fracturate”, de Vasile Aioanei, va fi lansat în prima zi din februarie, la Biblioteca Bucovinei.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Volumul „Destine fracturate”, de Vasile Aioanei, va fi lansat în prima zi din februarie, la Biblioteca Bucovinei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei